Speltips Dubbel

Sport: Basket
Spelstopp: 2015-03-22 23:00
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 2.33
Speltips: ML-dubbel
Spela på Speltips Dubbel
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på ML-dubbel
Igår: 0-0
Säsongen: 167-132-2
spreadsheet.se/simonle

Dagens speltips är en ML-dubbel med Boston (hemma mot Detroit) och Washington (borta mot Sacramento). Vi får 2.33 gånger pengarna på Betsafe.

Boston har sett bra ut den senaste tiden och även varit bra ATS. De vann fem raka matcher innan de förlorade två tuffa bortamatcher mot Oklahoma City och San Antonio. Senaste matchen var mot San Antonio i fredags. Boston har dessutom vunnit nio av sina tio senaste hemmamatcher. Riktigt starkt. Detroit, som vann igår mot Chicago med 107-91, har desto sämre form om man tittar tillbaka på resultaten. De har bara vunnit två av sina 13 senaste matcher. På bortaplan har de inte vunnit sedan den 10 februari då de besegrade Charlotte. Formmässigt är det alltså inget snack om saken. Det är klar fördel Boston. De är dessutom ganska klara favoriter hos spelbolagen. Hcp-spelet ligger just nu på Boston -5,5. De ska bara vinna den här matchen alltså. Detroit får dessutom fortsätta att klara sig utan viktige Greg Monroe, vilket är ett avbräck. Detroit har inte täckt sin lina i någon av de fyra senaste matcherna lagen emellan.

Washington spelade senast i fredag. Då förlorade de borta mot LA Clippers. Dessförinnan hade de dock fem raka segrar. Så formen ser ganska god ut, även om Washington har varit ganska mycket upp och ner den här säsongen. Hemmalaget Sacramento vann hemma mot Charlotte i fredags (101-91). Innan den vinsten hade det dock sett riktigt illa ut, då de hade en vinst på de sju senaste. Men nu har de alltså två vinster på de åtta senaste - inte mycket bättre det. De har fått klara sig utan storstjänran DeMarcus Cousins ett par matcher nu. Han kan mycket väl vara tillbaka inatt, men frågan är om han kan gå för fullt efter vadskadan. Utan en Cousins i hundraprocentig form kan det bli tufft mot Washington, som har kompetenta spelare på position fyra och fem. Washington är 6-2 ATS i sina åtta senaste matcher mot just Sacramento. Här är Washington favoriter enligt spelbolagen. Hcp-spelet ligger på Washington -3,5.

Den här dubbeln ger alltså 2.33 hos Betsafe. Det känns som ett bra spel eftersom jag ser både Boston och Washington som klara favoriter här. Form och statistik talar för mina lag här.

Spelar alltså en ML-dubbel med Boston och Washington.
Odds: 2.33 på Betsafe.
Units: 3,5/5
Spela på Dubbel hos Betsafe
NBA - 22 Mars 2015 - 17:31
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: