Då var Indian wells över för i år men redan idag är det dags för nästa master turnering som kommer att spelas i Miami.

Paire som spenderat mesta tiden av året på challengertouren hitills kommer att ställas mot Jurgen Melzers bror, Gerald melzer. En spelare som absolut inte ska underskattas.

Paire är en spelare som har väldigt svårt att hålla sig koncentrerad en hel match igenom. I sina bästa stunder spelar han en fantastisk tennis men blir han en aning trött och missar några enkla slag då kan det rinna iväg för motståndaren. Då kan i stort sett vem som helst besegra fransmannen.

Nu stålls han emot en spelare som jag tror kommer stt slå sig in i top 100 innan året är slut. Vänsterhänta Gerald melzer kommer inte att bli en lätt match för Paire. Han servar helt ok men nyckeln till hans framgång är att han väldigt sällan missar något slag. Han slår bra med forehand och backhand och skulle paire tappa lite längd på sina slag attackerar han och går fram på nät.

Skulle jag sätta oddsen på denna match skulle raka på paire ligga på 1.40 och 2.75 på Melzer. Detta kommer bli allt annat än en promenadseger för fransmannen. ( om han nu vinner)

Pinnacle erbjuder +5,5 games på Melzer till 1.52 och det måste verkligen synas. Tar detta med 8/10 units. Lycka till vid rygg.



EDITERAD 2015-03-23 14.32:09

This is the stats tab
This is the post tip