Speltips Nurnberg-Bochum

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-03-23 20:30
Land: Tyskland
Liga: 2. Bundesliga
Odds: 1.57/1.72
Tips: BLGM/Ö2.5
Blekt måndagsutbud men vi har ju en helt del att spendera efter en fin dag här inne igår så något ska vi väl absolut kunna vaska fram. Exempelvis i tyska andraligan.

Nurnberg mot Bochum och två lag som varken har något med botten eller toppstriden att göra. Ett faktum jag tror med tydlighet kommer avspegla sig i matchbilden.

Båda lagen ligger i toppskiktet av ligan vad gäller målrika matcher och framförallt Bochums all or nothing-baserade taktiska disposition på bortaplan talar för att detta kan bli en riktigt trevlig tillställning sett med objektiva ögon.

Slår vi ett kik på Nürnbergs senaste resultadrad hittar vi att båda lagen har gjort mål i 7 av 8 senaste matcherna. Samma siffra för Bochum gäller 8 av de 9 senaste matcherna. Inkluderat träningsmatcher under vinteruppehållet (Bland annat mot Bayern) har laget bara misslyckats med att göra mål en gång på sina 10 senaste matcher. Om jag säger att vanliga resultat för gästerna är 4-1, 2-2, 3-3 och 3-2 så förstår ni att inte heller konsten att hålla nollan bakåt ligger laget speciellt varmt om hjärtat.

Bochum har kommit till Grundig-stadion och gjort mål vid vartenda tillfälle sedan 1998. Bara två gånger har utgången varit annorlunda än att båda lagen gör mål. Vi har sett en del 1-1 resultat på senare tid men jag tror inte det räcker idag.Jag är fullkomligt övertygad om att båda lagen gör mål och jag tror inte det räcker med ett var. Nürnberg har undermålig form men är alltid med i sina matcher, gör alltid mål men har torskat mycket uddamål på senare tid.Idag har man chansen mot ett lag vars defensiv är långt, långt ner i prioriteringslistan. Problemet för Nürnberg är bara att Bochums offensiv ligger högst upp på samma lista.

BLGM spelas till 1.57.
Över 2.5 kan absolut få en hel del pesetas intryckta på sig också till 1.72.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid
Spela på Nurnberg-Bochum hos Bwin
Spela nu
RalleArvid - 23 Mars 2015 - 11:12
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: