Speltips Lacko - Kudla

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-03-23 20:30
Land: Usa
Liga: Miami
Odds: 1.64
Tips: Kudla
Det har varit allt annat än en bra start för 27 åriga slovaken Lukas Lacko på touren. Han har redan hunnit med att spela 8 turneringar och i 6 av dessa har han åkt ut i första omgången. I de två övriga har han förlorat i andra omgången. Han har spelat 11 matcher totalt och förlorat 8 av dessa. Hans 3 vinster har varit mot :

Maximo Gonzalez i AO efter fem set. Gonzalez är allt annat än en bra hardcourt spelare. Lacko hade tur att han överhuvudtaget vann den matchen. Sedan vann han över 572 rankade Mike Urbanija när slovakien ställdes emot slovenien i Davis Cup. Lacko senaste vinst kom förra veckan i en challenger emot 339 rankade Adam El Midhawy. Även där var Lacko allt annat än bra trots att han vann. Detta är alltså Lackos vinster i år.
Så ska vi prata självförtroende är Lackos bland de sämsta på touren för tillfället.

Kudla har redan stått för några fina skalper i år. Han besegrade Viktor Troicki i tredje omgången i Brisbane och Thanasi Kokkinakis i R32 i Memphis. Han var dessutom väldigt nära att besegra Feliciano Lopez i AO där han servade för matchen och Lopez räddad ett X antal matchbollar. Till sist förlorade han avgörande set med 10:8

Kudla har spelat 21 matcher i år och vunnit 12 av dessa. Förlusterna har kommit mot spelare som : Nieminen, Lopez, Kyrgios, Mannarino, Young, Kukshkin,Muller... de två övriga har varit mot J-P smith och Garanganga. Dvs 7 av hans 9 förluster har varit mot spelare han på förhand inte ska besegra, JP-Smith har spelat bra på sistone. Den ända förlusten som kan diskuteras lite är matchen mot Garanganga.

Dessa herrars spelstil är rätt lika varandra men Kudla har bättre serve. För tillfället slår Kudla betydligt färre Unforced errors än vad Lacko gör och det kommer förmodligen vara likadant idag.
De möttes trots allt för en månad sedan och då vann Kudla enkelt med 6:3 6:4. Resultatet blir väl nå liknande idag. Att Kudla dessutom har hemmaplan gynnar honom ännu mer.


Med allt detta sagt anser jag 1.64 på Kudla är för högt. Detta tas med 6/10 units. Lycka till vid rygg.EDITERAD 2015-03-23 15.43:09
Spela på Lacko - Kudla hos Unibet
Spela nu
Tennistipset - 23 Mars 2015 - 15:43
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: