Speltips

Speltips Joao Sousa - Albert Ramos-Vinolas

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-03-25 21:00 Spela här

Speltips Joao Sousa - Albert Ramos-Vinolas
Land: USA Liga: Miami
Odds: 1,83 Speltips: Albert Ramos-Vinolas
2015-03-25 21:00 Joao Sousa - Albert Ramos-Vinolas Albert Ramos-Vinolas 1,83 Soshine

Vi har en första runda i Masters 1000 turneringen i Miami på schemat. Joao Sousa ställs mot spanjoren Albert Ramos-Vinolas. Detta är två spelare som inlett året på ett halvdant sätt, men där den ena spelaren visar hygglig form instormandes till Miami. Spelbolagen har satt ett 50/50 odds på matchen, vilket för mig är helt oförståeligt.

Joao Sousa har inlett 2015 på ett halvdant sätt. Det började förvisso bra där Sousa nådde tredje rundan av Australian Open & följde upp det med en semifinal plats i Montpellier. Därefter har dock formen sakta men säkert pekat nedåt, med förluster mot Dodig, Simon & Thiem. Vi har en Sousa som kommer till Miami med ett skärrat självförtroende på grund av de dåliga resultaten samt att spelet inte klickat.

Albert Ramos-Vinolas har inte satt något speciellt avtryck under 2015. Bästa resultatet är en kvartsfinalplats i Aukland. Till skillnad från Sousa, så kommer Ramos-Vinolas in till turneringen med ett extremt positivt formbesked. Han spelade verkligen en imponerande tennis i Indian Wells & besegrande Troicki & Benneteau i två raka set, sedan tog det stopp mot Novak Djokovic. Efter matchen fick dock Ramos-Vinolas positiva kommentarer från världsettan (förlust 5-7 3-6) "Strange that Ramos is ranked 67 in the world, he will for sure advance in the rankingsystem if he continues to play like this". Kan bara hålla med, med en stabil serve samt en hyper-effektiv forehand finns inga begränsningar för denne spanjor. Tror han är top 30 inom en väldigt snar framtid.

Underlaget i Miami är väldigt snarlikt underlaget i Indian Wells. Spelarna på touren beskriver banan som väldigt segt underlag med höga studsar. Detta är någonting som gynnar Ramos-Vinolas, då hans kraftiga topp spinn slag (speciellt med forehand sidan) kommer skapa enorma problem för Sousa. Historiskt sätt har Ramos-Vinolas nått positiva resultat i Miami. På de två senaste framträdandena (2013 & 2012) nådde han en fjärde samt tredje runda. Ramos-Vinolas leder dessutom H2H mot Sousa med 3-1.

Dagsformen, inbördesmötena samt underlaget är alla till Ramos-Vinolas fördel. Därav finner jag ett extremt stort spelvärde på Ramos-Vinolas som matchvinnare till 1,83 på bet365 . Jag går in med en medelinsats.

// Soshine

EDITERAD 2015-03-24 05.26:40

EDITERAD 2015-03-24 13.53:57

Soshine - 24 Mars, 2015, 13:53

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!