Speltips Federico Delbonis - Jiri Vesely

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-03-26 17:30
Land: USA
Liga: Indian Wells
Odds: 1,5
Speltips: Delbonis + 1,5 set
Spela på Speltips Federico Delbonis - Jiri Vesely
Hämta din bonus på 1000 Kr här
Spela på Delbonis + 1,5 set
Argentinaren & 77 rankade Delbonis tar sig an Jiri Vesely i Miamis första runda. Ett väldigt intressant möte, då det är väldigt sällan två vänsterhänta spelare ställs mot varandra i dagens tennis. Vi har en Vesely som efter den magnifika starten på året med vinst i Aukland verkligen har dippat & formen är allt annat är duglig. Delbonis har dock väldigt mycket positivt att hämta från Indian Wells där han bland annat slog Dusan Lajovic i raka set.

Vesely, som jag nämnde, inledde året med en imponerande turneringsvinst i Aukland. Därefter har han rasat som ett korthus, med 5 raka förluster i ryggen. Spelet har verkligen inte klickat & den mentala biten har vart allt annat än duglig. Han har sett loj & vissa stunder helt ointresserad, vilket ses till ovanligheterna när man är en topp 50 spelare.

Delbonis har inte gjort ett större avtryck under 2015, men potentialen finns där. I Indian Wells såg man vilken talang som finns inom denna atlet. Han har bevisat det, genom att vinna turneringen i Hamburg där han bland annat besegrade Roger Federer, men det gäller att ha kontinuitet i sitt arbete & det kommer med tiden. I Indian Wells besegrade han Lajovic i raka set & fick se sig besegrad av en formtoppad anderson i två tighta set.

Historiskt sätt har grusspecialisterna alltid haft det lätt i den amerikanska swingen (Indian Wells & Miami). Detta är ett underlag som verkligen biter & med Delbonis enorma toppspinn slag så kommer han göra livet surt för Vesely. Jag tror verkligen att Delbonis kan gå vinnandes ur striden, just med tanke på Veselys enormt usla form (3-14 i set senaste 5 matcherna) samt Delbonis positiva formbesked för en vecka sedan.

Jag väljer dock att gardera spelet & spela + 1,5 set på William Hill till 1.5. Jag maxar min insats & lägger 9/10 units.

Hur spelar ni?

// SoshineEDITERAD 2015-03-25 13.46:43
Spela på Federico Delbonis - Jiri Vesely hos William Hill
Spela nu
Soshine - 25 Mars 2015 - 13:46
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: