Speltips

Speltips Garcia-Lopez - Struff

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-03-27 16:00 Spela här

Speltips Garcia-Lopez - Struff
Land: USA Liga: Miami
Odds: 1,53 Speltips: Garcia-Lopez
2015-03-27 16:00 Garcia-Lopez - Struff Garcia-Lopez 1,53 Soshine

Spanjoren Garcia-Lopez tar sig an tysken Struff i den andra omgången av Masters 1000 turneringen i Miami. I talandes stund erbjuder bet365 1,53 på Garcia-Lopez & när både formen samt underlaget är till fördel för spanjoren, så finner jag ett extremt spelvärde i matchen.

Jan Lennard-Struff har allt annat än imponerat under 2015. Han har ett matchfacit på 5 vinster & 7 förluster. Anmärkningsvärt är att vinsterna har kommit mot Thiem (urusel form), Mahut X2, Becker samt Philipp Kohlschreiber. Att han besegrade det sistnämnda namnet är imponerande, annars ingenting som jag lyfter ögonbrynen för. Det som sticker ut ännu mer är att förlusterna har kommit emot Sela, Nieminen, Brown & Berrer för att nämna några. Det är verkligen inga dåliga spelare, men det är spelare som inte håller samma & höga klass som Garcia-Lopez.

Guillermo Garcia-Lopez har tvärtemot Struff, inlett året på ett imponerande vis. En sextondelsfinal i Australian Open samt en turneringsvinst i Zagreb har fått Garcia-Lopez att röra sig uppåt i rankingen (25). Han hotade verkligen Wawrinka i AO men fick se sig besegrad tillslut i 4 tighta sets.

Jag var inne på underlaget i min förra rek (Ramos-Vinolas) & det tåls att upprepas. Underlaget är väldigt segt för att vara hardcourt samt att bollarna biter enormt mycket på underlaget. Med detta sagt, så passar underlaget ypperligt för spanjoren som känner sig väldigt bekväm med långa bolldueller samt att hans topspinn slag kommer bita rejält på underlaget. Struff kör en "killer" tennis, där han går för en vinnare vid varje slag. Med Garcia-Lopez ypperliga försvarsspel så kommer många bollar att komma över nätet, vilket kommer leda till en hel del enkla misstag från Struffs racket.

Jag går in med en tunginsats på Garcia-Lopez som matchvinnare till 1,53 på bet365 .

Lycka till vid rygg!

Soshine - 26 Mars, 2015, 00:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
wmjobjr - 2015-03-27 13:05:00

Ryggar ! samt kor under 21.5 till 2.02- blir 6-4 6-4 eller mindre