Speltips Janowicz - Vasselin

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-03-26 20:00
Land: usa
Liga: Miami
Odds: 1.64
Speltips: Janowicz
Spela på Speltips Janowicz - Vasselin
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Janowicz
Den 31 åriga fransmannen Edouard Roger-Vasselin fortsätter att rasa på rankingen och är idag utanför top 100. Nu ställs han ännu en gång emot polske Janowicz som han ännu inte lyckats besegra.

Jerzy Janowicz är en spelare som blandar och ger. Han servar väldigt bra och har en fantastisk forehand. Är han på humör och har en bra dag kan han hota vem som helst. Efter Montpellier där Janowicz gick till final och gav upp pga utav skada har det inte riktigt gått lika bra för polacken. Han förlorade i Marseilles första omgång emot Goffin och några veckor efter det emot Schwartzman. Förra veckan spelade han challenger och då förlorade han emot Zverev. Hur mycket Janowicz brydde sig om den matchen kan diskuteras.


Vasselins bästa dagar är över och jag tror med största sannolikhet att han inom kort endast kommer fokusera på dubbeln. Han har besegrat spelare han ska vinna över och förlorat emot de som är bättre än honom i år. Vasselin har inte något speciellt i sitt spel som sticker ut för att kunna hota Janowicz.

Nu ställs han emot en spelare han haft väldigt svårt emot senaste året. Vasselin har mött emot Janowicz 5 gånger totalt, 4 gånger sedan 2014 och har ännu inte lyckats besegra Janowicz. De möttes senast i en challenger förra veckan (den Janowicz åkte ut emot Zverev i) och även då vann Janowicz.

Att Janowicz besegrar fransmannen för sjätte gången i rad tvekar jag inte en sekund på och tar det hos Unibet till hela 1.64. Investerar 5/10 units på detta. Lycka till vid rygg.
Spela på Janowicz - Vasselin hos Unibet
Spela nu
Tennistipset - 26 Mars 2015 - 02:50
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: