Speltips

Speltips Janowicz - Vasselin

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-03-26 20:00 Spela här

Speltips Janowicz - Vasselin
Land: usa Liga: Miami
Odds: 1.64 Speltips: Janowicz
2015-03-26 20:00 Janowicz - Vasselin Janowicz 1.64 Tennistipset

Den 31 åriga fransmannen Edouard Roger-Vasselin fortsätter att rasa på rankingen och är idag utanför top 100. Nu ställs han ännu en gång emot polske Janowicz som han ännu inte lyckats besegra.

Jerzy Janowicz är en spelare som blandar och ger. Han servar väldigt bra och har en fantastisk forehand. Är han på humör och har en bra dag kan han hota vem som helst. Efter Montpellier där Janowicz gick till final och gav upp pga utav skada har det inte riktigt gått lika bra för polacken. Han förlorade i Marseilles första omgång emot Goffin och några veckor efter det emot Schwartzman. Förra veckan spelade han challenger och då förlorade han emot Zverev. Hur mycket Janowicz brydde sig om den matchen kan diskuteras.


Vasselins bästa dagar är över och jag tror med största sannolikhet att han inom kort endast kommer fokusera på dubbeln. Han har besegrat spelare han ska vinna över och förlorat emot de som är bättre än honom i år. Vasselin har inte något speciellt i sitt spel som sticker ut för att kunna hota Janowicz.

Nu ställs han emot en spelare han haft väldigt svårt emot senaste året. Vasselin har mött emot Janowicz 5 gånger totalt, 4 gånger sedan 2014 och har ännu inte lyckats besegra Janowicz. De möttes senast i en challenger förra veckan (den Janowicz åkte ut emot Zverev i) och även då vann Janowicz.

Att Janowicz besegrar fransmannen för sjätte gången i rad tvekar jag inte en sekund på och tar det hos Unibet till hela 1.64. Investerar 5/10 units på detta. Lycka till vid rygg.

Tennistipset - 26 Mars, 2015, 02:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!