Speltips

Speltips Melbourne Victory - CCM

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-03-27 09:30 Spela här

Speltips Melbourne Victory - CCM
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.87 Speltips: Melbourne Victory+BLGM
2015-03-27 09:30 Melbourne Victory - CCM Melbourne Victory+BLGM 2.87 master

Jag tar det kortfattat. Det är stor klasskillnad lagen emellan, den saken är säker. Victory har bättre spelare på varje position och tabellen säger egentligen allting.

Dock är det lite ovissa förutsättningar till denna match. Båda lagen saknar massvis med spelare. I störst del är det defensiven som drabbas i båda lagen.

Victory saknar backarna Georgievski, Geria och Galloway som är viktiga kuggar. Saknas gör även defensive mittfältaren tillika kaptenen Milligan & yttern Barbarouses som ska ses som tyngre avbräck. Samtliga på grund av landslagsspel. Det leder till att Muscat får ställa upp ett ganska b-betonat lag, inte minst i defensiven där ungdomar kommer att få spela om man inte väljer att spela med mittfältare som ytterbackar. Hursomhelst är det inget annat än tunga avbräck. Men saken är den att trots det, så har man sylvass offensiv då Berisha, Khalfallah, Thompson och Finkler är tillgängliga.

CCM har gjort det helt ok på sistone, förvånansvärt i mina ögon. Nu har man ändå en liten chans att skaka om en osäker defensiv vilket jag hoppas man tar vara på. Men även dom har en hel del skadade spelare å borta pga landslagsspel. Majoriteten är dock defensiva spelare, vilket kommer underlätta för Victory att sätta dit flera baljor...
Backarna Neill, Poscoliero och Roux är borta från spel. Offensiva spelare är tillgängliga, bland annat den intressanta Ferreira som jag tror kommer att inneha en huvudroll i CCM:s offensiva spel.

Detta är klasskillnad rakt igenom, och hemmalaget ska bara vinna oavsett vilka spelare som får spela. CCM har tunga avbräck i defensiven som bara underlättar för ligans bästa offensiva lag. Samtidigt har Victory även dem, massa avbräck i defensiven som jag tror kommer leda till att CCM som gjort det bra på sistone lyckas mäkta med minst ett mål, men som tyvärr förlorar mot ett klart vassare lag.

Därav finner jag ett stort spelvärde i Victory+BLGM till fantastiskt fina 2.87!

Mitt spel: Melbourne Victory+BLGM @ 2.87

Lycka till vid eventuell rygg!

Med vänliga hälsningar, Master

master - 27 Mars, 2015, 00:12

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!