Speltips Portland@Phoenix

Sport: Basket
Spelstopp: 2015-03-28 03:00
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.86
Tips: Por ML
Igår: 0-0
Säsongen: 170-134-3
Spreadsheet: http://spreadsheet.se/simonle

Dagens speltips blir Portland Trail Blazers ML (borta mot Phoenix Suns) till oddset 1.86 på Betsafe.

Portland vann borta mot Utah i onsdags med 92-89. Inför den matchen hade de förlorat fyra raka bortamatcher och fem matcher totalt. Nu kan Utah-vinsten säkerligen få en förlösande effekt, och resultera i fler bortasegrar framöver.

Phoenix spelade också senast i onsdags. Då blev det förlust hemma mot Sacramento. En riktig besvikelse för Phoenix, som inför den matchen hade fyra segrar på de fem senaste matcherna.

Phoenix jagar fortfarande en slutspelsplats men de ska inte räcka till i kampen mot betydligt starkare Oklahoma City (som i nuläget ligger på åttonde plats). I Portland är motivationen på topp. De krigar mot Clippers i kampen om fjärdeplatsen som ger hemmaplansfördel i första slutspelsrundan.

Phoenix har vunnit 42 procent av matcherna då de är underdog på hemmaplan. Medan Portland vinner 58 procent av matcherna då de är favoriter på bortaplan.

Båda lagen ligger ju som bekant i Western Conference. Phoenix har vunnit 46 procent av sina matcher mot lagen från West, medan Portland har vunnit hela 61 procent mot West-kollegorna.

Tittar man på hur lagen har presterat när de har fått en vilodag inför matchen så är Portland starkare även där. De har vunnit 63 procent av matcherna i den situationen, medan Phoenix har vunnit 53 procent av de matcherna.

Portland har haft problem på bortaplan, men här tror jag att de kan bygga vidare på onsdagens vinst. De har dessutom den stora fördelen av att ha matchens två bästa spelare i sitt lag: Damian Lillard och LaMarcus Aldridge. Lillard och Aldridge har sett bra ut den senaste tiden och de lär ställa till med problem för Phoenix här. Phoenix har dessutom haft svårt att studsa tillbaka efter förluster den här säsongen. De vinner bara 42 procent av matcherna när de har förlorat matchen innan.

Portland får dessutom tillbaka Nicolas Batum till den här matchen. Det är ett välkommet tillskott. Om Brandon Knight kan vara tillbaka i Phoenix är desto mer osäkert. Guarden Knight har missat sju raka matcher på grund av en ankelskada.

Jag tror att det blir en tight match här, men att Portland ändå lyckas vinna med omkring fem poäng.
Spelar alltså: Portland ML till oddset 1.86 på Betsafe.
Units: 3/5
Spela på Portland@Phoenix hos Betsafe
Spela nu
NBA - 27 Mars 2015 - 15:10
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: