Speltips

Speltips Sundsvall v AIK

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-03-28 16:00 Spela här

Speltips Sundsvall v AIK
Land: Sverige Liga: Allsvenskan kval
Odds: 3,40 Speltips: 1
2015-03-28 16:00 Sundsvall v AIK 1 3,40 holms

Det var väl för väl för svensk ishockey och för ishockeyn i Stockholm att AIK tryckte gasen i botten och nu har spelat sig kvar i Hockeyallsvenskan.
För nu är de också klara. Haft en del bekymmer med både Tingsryd och Västervik. Men ändock: Klara.
Nu en lördagsmatch i Sundsvall. Bara hedern att kriga för. Och förhoppningsvis en och annan smuggelbira i bussen som ska göra hemresan något skönare.
Det finns som sagt viktigare saker för spelarna i AIK än att lira hockey den här eftermiddagen.
Nu är man så pass bra att man så klart kan vinna ändå, men det trollar i alla fall fram Sundsvalls 3,40 till någonting riktgt intressant.

Pantern 8
Södertälje 7
------------
Sundsvall 7

Och då har vi ett Sundsvall som visste om förutsättningarna inför den här säsongen med fyra av sex lag vidare till landets näst högsta serie i den här kvalserien.
Ett Sundsvall som nu har satt sig i en prekär situation med ett par halvtrista resultat. Men med fyra matcher kvar så finns alla chanser i världen att rädda upp det här.

Man har visat vid flertalet tillfällen den här säsongen visat att man är mästare på att stänga matcher och sedan ta tillvara på de målchanser som dyker upp.
Från division ett, genom alla play off - och även i den här serien, när man manövrerat ut Västervik och Tingsryd med dubbla 2-0.
Lite hjärna och lite tålamod här mor ett AIK som inte behöver en enda poäng mer den här säsongen. Ett AIK med en bedrövlig säsong bakom sig, som nu kan pusta ut och lattja de resterande tolv perioderna den här säsongen.
Jag kan tänka mig att det kommer att vara bra mycket roligare att lira hemma på Hovet inför en handfull klick av hemmasupportrar än längre bortamatcher, nu när det inte krävs några poäng längre.

Apropå supportrar så lär Sundsvall dra fullt hus den här eftermiddagen. Fullt uppdruckna som de törstläppar de är så borde de kunna lyfta fram sina hockeykrigare till den milda grad att de där 3,40 bara måste testas.
Vi ska inte glömma bort att AIK hade stora problem i Tingsryd. Det här lär bli minst lika tufft ...

holms - 27 Mars, 2015, 23:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!