Speltips

Speltips Jurgen Melzer - Jeremy Chardy

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-03-28 20:00 Spela här

Speltips Jurgen Melzer - Jeremy Chardy
Land: USA Liga: Miami
Odds: 2,37 Speltips: Jurgen Melzer
2015-03-28 20:00 Jurgen Melzer - Jeremy Chardy Jurgen Melzer 2,37 Soshine

Jag lyfter på ögonbrynen & är smått förbryllad över det sjuka oddset på Jurgen Melzer. Om det är vid något tillfälle man skall ta sig an Jeremy Chardy, så är det nu. Fransmannen har allt annat än imponerat under 2015 & har de senaste två turneringarna spelat en fasansfullt dålig tennis.

Att fransmannen kan spela en bländande tennis är det inget snack om, men för närvarande så finns det ingenting som pekar på det. Han har inte gjort bort sig under 2015, då han innehar ett matchfacit på 7 vinster & 8 förluster. Dock har fransmannen sett extremt loj & ointresserad ut de senaste matcherna. Jag talar framförallt om mötet med Donald Young för en vecka sedan, då det bara flög enkla misstag från hans racket. Hans spelstil hör hemma på extremt snabba underlag & när vi talar om underlaget i Miami (ytterst segt) så krävs det att han bygger upp poängen på ett helt annat sätt. Är han kapabel att göra det för närvarande? Nej. Historiskt sätt så trivs han inte i Miami, då han endast har skrapat ihop en vinst på 4 år.

Melzer har efter en halvknackig inledning successivt höjt sitt spel & börjar spela allt bättre. Under Indian Wells fick vi se prov på stabilt spel & där fick han 3 vinster i ryggen innan John Isner blev för svår. Igår besegrade han Ryan Harrison i raka set som har spelat exceptionellt den senaste tiden. Förutom detta så trivs Österrikaren enormt bra i Miami, då han till exempel nådde kvartsfinal vid sitt senaste framträdande (förlust mot Ferrer).

Melzer leder inbördesmöten med 2-1. Chardy har under 2015 mött två vänstervänta spela & förlorat båda gångerna. Med detta sagt, så försöker jag fortfarande luska ut, analysera, på något sätt ta reda på hur vi kan bli bjudna på ett fantastiskt odds men kommer inte fram till någon slutsats.

Jag nyper Jurgen Melzer som matchvinnare till 2,37 på bet365 . Tas med tung insats.

Hur spelar ni?

Ni hittar mig på Twitter vid namnet "Soshinetennis".

Soshine - 28 Mars, 2015, 00:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!