Speltips Brasilien - Chile

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-03-29 16:00
Land: England
Liga: Vänskapsmatch
Odds: 1,80
Speltips: BLGM
Spela på Speltips Brasilien - Chile
Hämta din bonus på 1000 Kr här
Spela på BLGM
Två sydamerikanska jättar ställs mot varandra på Arsenals hemmaplan Emirates Stadium i London. Trots att det är en träningsmatch ligger mycket prestige i potten. När lagen möttes i VM 2014 slutade tillställningen 1-1. Kan Chile stå upp mot ett pånyttfött Brasilien?

Brasilien fem senaste
Frankrike - Brasilien 1-3
Österrike - Brasilien 1-2
Turkiet - Brasilien 0-4
Japan - Brasilien 0-4
Brasilien - Argentina 2-0

Goalkeepers
Jefferson (Botafogo), Marcelo Grohe (Gràªmio), Diego Alves (Valencia)

Defenders
Gil (Corinthians), Gabriel Paulista (Arsenal), Thiago Silva (PSG), Miranda (Atlético de Madrid), Fabinho (Monaco), Marcelo (Real Madrid), Filipe Luà­s (Chelsea), Danilo (Porto)

Midfielders
Luiz Gustavo (Wolfsburg), Elias (Corinthians), Fernandinho (Manchester City), Souza (Sà£o Paulo), Oscar (Chelsea), Philippe Coutinho (Liverpool), Roberto Firmino (Hoffenheim), Willian (Chelsea)

Brassarna saknar både David Luiz och Marqinhos i backlinjen och det tror jag ändå inte ska underskattas. Frankrike lyckades smita in med en boll på Stade de France i veckan, innan brassarna kom igång och vann med 3-1. Förbundskapten Dunga har fått en kalasstart på sitt nya jobb. I kväll är det dags att skicka ut Selecao pånytt och Dunga har öppnat för att stommen blir kvar, men att han kommer göra några ändringar. Börjar 2-1-skytten Neymar på bänken? Får Robinho starta matchen? Vi får väl se, men klart är att brassarna är i bra form och spelar fin fotboll.

Chile då? När lagen möttes i sommarens VM stod de upp på ett fantastiskt sätt. Mål av David Luiz och Alexis Sanchex gjorde att fajten fick avgöras i en gastkramande förlängning och strffar. Det var nog kanske inte helt rättvist att Brasilien vann efter att straffar fick avgöra. Nu kommer Jorge Sampaolis mannar till matchen med en färsk 2-0-förlust mot Iran (innan dess 3-2 mot USA i januari) i bagaget. Inget vidare på pappret, men det var tydligt vilken match som fokus låg på. I kväll väntas Medel, Isla, Vidal och Pizarro kliva in i startelvan - och visst blir det genast kvalitetsskillnad. Med en sylvass Alexis Sanchez på topp tror jag verkligen att Chile har en bra chans att skapa målchanser mot brassarnas härliga, men något naiva spelstil.

Fem senaste: Iran - Chile 2-0, Chile - USA 3-2, Chile - Uruguay 1-2, Chile - Venezuela 5-0, Chile - Bolivia 2-2

SPELTIPS
Prestige, kamp och heta känslor. Ja, det brukar bli heta matcher när lagen ställs mot varandra, och trots att det är en vänskapsmatch är det verkligen ingen match något lag vill förlora. Chile övertygade i VM och Brasilien har gjort det efter floppmästerskapets slut. Tror att det blir en trevlig tillställning och att båda lagen kommer försöka gå för det. Chile har utvilade stjärnor att disponera och med tanke på Brasiliens försvarsproblem tror jag de hittar nätet. BLGM finns till 1,80 hos Ladbrokes och det känns som ett trevligt tips att jobba in under matchen (3/5 units).

Hur spelar ni?

@lellesandahl på twitter
Spela på Brasilien - Chile hos Ladbrokes
LelleSandahl - 29 Mars 2015 - 07:39
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: