Speltips

Speltips Hammarby - BK Häcken

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-04-04 14:00 Spela här

Speltips Hammarby - BK Häcken
Land: Sverige Liga: Liga
Odds: 1.84 Speltips: ö2,5
2015-04-04 14:00 Hammarby - BK Häcken ö2,5 1.84 Polsater

Över 2,5 i Hammarby-Häcken har jag redan spelat. Finns till 1.84 på Pinnacle , så länge man har över 1.80 tycker jag det är bra.

Rätt övertygad om att vi har att göra med två riktiga "över-lag" här. Åtminstone som det ser ut nu. Återstår väl att se vilken klass Lugano håller och om Hammarby får ordning på försvaret. Annars är det här två lag som jag ser som betydligt starkare framåt än bakåt.

Tror också att det snabba underlaget passar Häckens bollskickliga mittfält/anfall oerhört väl. Jag var på plats på Tele 2 när Häcken besegrade Djurgården förra sommaren, minns att laget var oerhört vassa i omställningarna och att man verkligen kunde dra nytta av det snabba underlaget.

Av Bajen vet vi vad vi får. Nanne pratar om Tyskland och tempo och på ett fullsatt Tele 2 lär det bli full fart framåt direkt. Häcken är inte sena att bjuda till. Gerhardsson är också offensivt lagd och kommer säkert köra en offensiv balans på sin elva.

Bajen har hemmaplan och Häcken har ambitioner att finnas med i toppen, så jag tror vi kommer få två lag som känner att de ska föra och vara de som styr spelet.

Redan när programmet kom tänkte jag att det här var en match där jag skulle spela övern om jag fick över 1.75 och det fick jag. Därför är det bara att hugga.

Självklart är det så att det är en premiär, vilket kan innebära att det finns en del nerver med i det hela. Men man ska inte glömma bort att båda lagen spelat ett gäng tävlingsmatcher redan, så de borde verkligen vara där man vill vara rent fysiskt och taktiskt. Att matchen spelas på tele2 gör också att vädret inte innebär några problem och inte heller behöver vi se en pissig gräsmatta.

Kan mycket väl tänka mig att det blir fler än 3 mål faktiskt, men nöjer mig med ö2,5 här.

Nu kör vi!

@nokkan21

Polsater - 29 Mars, 2015, 13:43

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!