Speltips

Speltips IFK Norrköping - Örebro SK

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-04-05 17:30 Spela här

Speltips IFK Norrköping - Örebro SK
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 1,72 Speltips: X2
2015-04-05 17:30 IFK Norrköping - Örebro SK X2 1,72 Ribbans

Riktigt dålig rek av mig på en trött träningsmatch, AIK bytte ut Nabil Bahoui i halvtid och IFK Norrköping tränade försvarsspel mot ett bra lag. Alltid svårt att spela på träningsmatcher där det kan gå lite hur som (AIK-Lahti är ett bra exempel, extremt trött första halvlek med 0-0 och sen 7 mål i andra) Nya tag!

Äntligen dags för Allsvenskan igen! Tycker att jag har hittat ett väldigt bra spel i första omgången och det är mötet på Nya Parken mellan IFK Norrköping och Örebro.

Örebro gjorde en enormt bra höst i fjol och det räckte till slut till en 6:e plats i tabellen, riktigt imponerande. Alexander Axén har gjort ett enormt jobb med ÖSK i Allsvenskan. Man har även gjort det bra i Svenska Cupen, man slog ut Svenska mästarna Malmö på bortaplan och är i final och har alltså chans på Europa League till sommaren.

Ett av de få nederlagen på hösten var borta mot just IFK Norrköping, men det var naturligt att det skulle bli en reaktion till slut. Den förlusten kom i näst sista omgången. Man kommer i den här matchen sakna Kamara som är skadad. Men om inget händer under veckan lär man ändå kunna ställa upp med ett kapabelt anfallspar i Pode och Kalle Holmberg. Man har även slagit Elfsborg i cupen. Man har alltså inte bara vunnit utan också nollat två av de största (?) titelkandidaterna till SM-guldet.

IFK Norrköping slutade på en 12:e plats på grund av en enormt dålig defensiv. Man har offensiv kraft och har nu ändrat en del i backlinjen och har nu testat Telo som ytterback och Andreas Johansson spelar nu som mittback, vilket har fungerat väldigt bra. I genrepet mot AIK så spelade man bättre defensivt men hade i princip ingenting framåt. Tror inte man hittat den rätta balansen ännu. Man har värvat in Bärkroth som kommer bli nyttig för Peking.

Jag tror att Örebro har lärt sig läxan till den här gången, Peking har ett bra lag som underpresterade förra säsongen. Man kommer vara taggade till premiären och har klarat sig bra utan Kamara. Matchen spelas alltså på konstgräs vilket Örebro är vana vid att spela på från Behrn Arena.

Jag kan faktiskt inte se att Örebro går på samma mina igen, tycker att oddsen sitter lite väl skevt när man sätter Peking som favoriter till 2,15. För mig är X2 på Örebro ett drömodds trots att det är första omgången. Vågar mig inte på raka tvåan, det är trots allt premiär och finns en kryssrisk men om det är någon som drar det längsta strået så lär det vara Örebro! Finns tyvärr inga trupper ännu men ska försöka lägga in det när dessa kommer. Tycker att det finns en risk för sänkning till nästa helg så lägger spelet redan nu.

När man får 1,72 på X2 på Örebro så tar jag det med 4/5 units. Hade det varit längre in på säsongen hade antagligen detta varit ett maxspel för mig. Men nu är det trots allt premiär.

Lycka till vid rygg!

@Bettingribbans

EDITERAD 2015-03-29 17.10:53

Ribbans - 29 Mars, 2015, 17:10

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
nyblad - 2015-03-31 12:03:49

Örebro gör alltid sina sämsta matcher när mycket folk är med på bortastå, så det är ingen fördel enligt mig.

Jobbasigupp - 2015-03-29 20:23:23

Den här ska bli dagens bästa spel !!

Glöm inte att Örebro kommer ha med mycket fans till matchen och ha bra stöd från läktaren

MVH