Speltips

Speltips Malmö v Leksand

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-03-30 19:00 Spela här

Speltips Malmö v Leksand
Land: Sverige Liga: SHL Kval
Odds: 2,15 Speltips: Leksand ML
2015-03-30 19:00 Malmö v Leksand Leksand ML 2,15 holms

Man får ju höra det lite varstans när man står inför bödeln med svärdet mot halsen.
"Vi älskar den här utmaningen bla bla bla"
"Det här är vi tränade för och bla bla bla"
Senast var det väl Martin Filander i Västerås som kastade ur sig dessa (nödvändiga) floskler till media.
Jag har redan hört Mats Lusth spottat ur sig liknande ting efter förlusten i Leksand.
En förlust som nu betyder matchboll Leksand. Och med tanke på vilka lag det här är. Två jättar där bara SHL räknas nästa säsong. Så den där fördelen lagen som vann senast skaffade sig i den här match nummer sex, det tror jag räcker för att defilera hem det här.
För DEN pressen det är på Malmö-spelarna. En grupp herrar som hade världens läge (där alla räknade dem som klara för SHL 2015-2016, tränare, fans sponsorer, media) att spela sig upp den här speciella säsongen. Nu är de bara tre perioder från ett sådant praktfiasko att de kommer att hamna i en sådan skugga av MFF att det lär börja spindelväv över ishallen de nyttjar som arbetsplats.
Jag tror inte att de hanterar det. Och att ha den här uppgiften inför en luttrad hemmapublik, det vet jag inte alls om det är någon fördel. Snarare tvärtom.

Jag hade personligen ett halvtungt spel på Malmö senast de spelade hemma. Tyckte att det luktade kronetta lång väg. Vilket jag väl knappast var ensam om.
Då saknade man väldigt tunga pjäser i bland annat Ryno och Bergenström. Klass och hjärta som behövs om något i en sån här matchserie.
Nu var de bägge tillbaka senast, Ryno emellan Knuts och Cehlin och Bergenström med Kapstad (C!!!) och Åslin.
Det gör ju så att Leksand blir ett mycket bät ... förlåt, men mindre dåligt lag och nu har en klart större möjlighet att ta tillvara på den här första av två matchbollar. Så viktiga är dessa med de egenskaper de besitter.

Nu väljer jag att lira Leksand ML.
Skulle vi ha ett oavgjort resultat efter full tid så är det väl inte drömmen att som Malmö-spelare kliva ut där på isen med det svärden jag nämnde om i början.
Lär vara handleder stela som kvastskaft och nerver utanpå tröjorna som sträcker sig enda till första brofästet mot Köpenhamn.
Får vi ett förlängningsläge, då vill jag påstå att det är ett 70-30 läge för Leksands favör.

Blir hur som helst en jävligt kul match att se, i alla fall om man kan sitta med armarna i kors som neutral (utanför de satsade slantarna).

Trampa på nu, Leksand.

holms - 29 Mars, 2015, 23:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
maggull - 2015-03-30 18:39:00

Så fel du kommer ha Herr Holms.....masarna får byta ut dalahästarna mot en stor Trojansk Pålle där både fans med spelarna får plats efter slutsignalen och därmed blir det en 7e och avgörande match i Leksand där MIF står som segrare och SHL nästa säsong.Så löd min dröm härom natten.....fortsättning följer.

kevekb - 2015-03-30 09:35:24

Tror malmö vinner......