Speltips

Speltips Williams - Wozniacki

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-03-30 17:00 Spela här

Speltips Williams - Wozniacki
Land: USA Liga: Miami
Odds: 1,72 Speltips: Venus Williams
2015-03-30 17:00 Williams - Wozniacki Venus Williams 1,72 Soshine

Ett tungviktsmöte väntar i den tredje rundan utav Miami. Två före detta världsettor ställs mot varandra & jag talar om dansken Wozniacki mot Venus Williams. Båda dessa har inlett året på ett imponerande sätt & har varsin turneringsseger bakom ryggen. Enligt spelbolagen finns det ingen riktig favorit i matchen, men sett till några aspekter så finner jag ett klart spelvärde på amerikanen.

Wozniacki, som vi alla vet, är en riktig slitvarg. Enormt jobbig att möta för de flesta, då hon får över en överväldigande majoritet utav bollarna. Inledningen har varit stabil, med ett matchfacit på 17 vinster samt 6 förluster. Anmärkningsvärt är att av dessa 17 vinster, så har ingen haft en högre ranking än Venus Williams (16).

Amerikanen inledde året på bästa tänkbara sätt genom att just besegra Wozniacki i finalen av Aukland. Ett matchfacit på 17 vinster & 3 förluster säger det mesta om säsongsinledningen. Förlusterna har verkligen inte kommit mot några dussinspelare, vi pratar om Azarenka, Keys samt Safarova. Av dessa 17 vinster så har hon bland annat slagit Radwanska x2, Strycova samt Wozniacki.

Baserar vi detta möte på dagsform & sett till hur 2015 artat sig så är det fördel Venus Williams. Hon har besegrat fler spelare som innehar en högre ranking samt innehar färre förluster. Det som dock får vågen att falla över till Williams fördel är framförallt hur deras tidigare möten har sett ut. 6-0 i H2H till fördel amerikanen säger en hel del & 13-1 (!!) i set säger hur ensidigt deras möten är. Den främsta anledningen till den totala dominansen från Williams sida har att göra med att hon får enormt mycket tid på sig när dansken står på andra sidan. Wozniacki har inget speciellt vapen i hennes spel & när hon "ger" Williams tid på sig att motta sina slag, då är hon nästintill ostoppbar. För att Wozniacki skall ha någon chans att rå på Williams, så måste hon stå innanför baslinjen & vara den aggressiva spelaren av de två. Jag ser verkligen inte att det skall hända & därav bombar jag in på Amerikanen.

Allt över 1,5 är välinvesterade pengar & när Pinnacle sports erbjuder 1,83 på Williams så kan jag inte låta bli att syna spelet.

Jag kommer hädanefter skriva ut mina "livespel" på Twitter. Ni hittar mig på namnet "Soshinetennis".EDITERAD 2015-03-30 02.53:29

Soshine - 30 Mars, 2015, 02:53

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
jessanli - 2015-03-30 14:15:19

williams har sjunkit i odds en del nu, tur att man fick 1,70.