De som får äran att spela kvällsmatchen i Miami är Isner & Dimitrov. Jag finner ett enormt spelvärde på amerikanen + 1,5 set.

En spelare av Dimitrovs kaliber kan man önska mer utav sett till säsongsinledningen. Han har spelat fem turneringar & har minst nått kvartsfinal i en av turneringarna, det säger en hel del om Dimitrovs form. Han har inte besegrat någon topp 30 spelare ännu & har förlorat mot spelare som Harrison, Muller samt Robredo för att nämna några. Inte nog med detta, så har han tappat set emot Krajinovic, Lacko, Baghdatis.

John Isner har heller inte rosat marknaden under 2015. Det som dock är positivt är att han fick spelet att klicka i Indian Wells, då han besegrade Melzer samt Anderson. Han förlorade mot den övermänsklige Djokovic. Isner stortrivs att spela på hemmaplan & har en finalplats i både Indian Wells samt Cincinnati.

Av de 13 matcher som Dimitrov har spelat, så har han vunnit i raka set i två av dessa matcher. Nu står en John Isner på andra sidan, som spelar allt bättre & närmar sig storformen.

Pinnacle Sports erbjuder 1,55 på Isner + 1,5 set & det synar jag med 6/10 units.

// Tennistipset

This is the stats tab
This is the post tip