Speltips FC Helsingborg v Linköpings IBK

Sport: Innebandy
Spelstopp: 2015-03-31 19:00
Land: Sverige
Liga: Superligan Slutspel
Odds: 2,55
Speltips: 2
Spela på Speltips FC Helsingborg v Linköpings IBK
Börja spela här
Spela på 2
FC Helsingborg v Linköpings IBK @2,55 (4/5) Svenska Spel

Tisdagens bästa värdeodds hittar vi i Svenska Superligan. Närmare bestämt i semifinalserien mellan Linköping och Helsingborg. Vi ska spela på våra finalister.

Det är dags för match två i semifinalserien där gästerna Linköping har ledningen med 1-0 efter den fina förnedringen i första matchen där man vann med hela 5-0. Då ska vi till Helsingborg Arena där Linköping har fina minnen ifrån denna säsong. Man vann matchen här under grundserien med klara 8-3.

Från förra matchen fick vi se bredden. Där har vi skillnad. Linköping har så många fler matchvinnare än vad Helsingborg har. Helsingborg saknar allt jämnt sin stora målkung Daniel Johnson (30+14) resten av säsongen. Linköping spelar tight defensiv och straffar motståndarna väldigt effektivt vilket vi fick se senast. I Helsingborg lever man mer på spetsen som till exempel Linus Nordgren som varit otroligt duktig i slutspelet. Han var väl spelaren som tog laget vidare till denna semifinal.

Vi såg i kvartsfinalserien att Pixbo lyckades vinna 2 matcher av 3 här. Linköping ska ha en toppchans här. Fullt manskap precis som senast bortsett från de långtidsskadade.

Det jag vill säga här är att i mina och även många andra ögon är bortalaget Linköping favoriter i denna match. Man ska vara det i samtliga matcher. Fin arena som har en välspelat golv så det har hemmalaget ingen större fördel av. I mina ögon ska Linköping ha minst 50% chans att vinna och hittar därför ett bra värde på 2,55.


EDITERAD 2015-03-30 21.12:42
Spela på FC Helsingborg v Linköpings IBK hos Svenska Spel
IB. - 30 Mars 2015 - 21:12
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: