Speltips

Speltips Dominic Thiem - Adrian Mannarino

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-03-31 16:30 Spela här

Speltips Dominic Thiem - Adrian Mannarino
Land: USA Liga: Miami
Odds: 1,7 Speltips: Mannarino
2015-03-31 16:30 Dominic Thiem - Adrian Mannarino Mannarino 1,7 Soshine

Adrian Mannarino, kan vara en av tourens mest underskattade spelare. Han kanske inte har något speciellt vapen, men har en krigarinstinkt & ett fotarbete som verkligen håller toppklass. Han tar sig an österrikaren Dominic Thiem, som under turneringen har fått upp ångan & emellanåt spelat en fantastisk tennis. Dessa spelare är väldigt snarlika i sina spelstilar & vi kommer garanterat att få avnjuta långa, intensiva bolldueller.

Dominic Thiem letar fortfarande efter den riktiga formen som han uppnådde förra året. Han har inte satt något avtryck under 2015 & det finns mer att önska av österrikaren. Ett matchfacit på 7 vinster & 7 förluster är inte okej för en spelare av Thiems kaliber. Han har förlorat mot spelare som Duckworth, Bedene, Stakhovsky & Struff för att nämna några. Han har imponerat under turneringen & bland annat slagit Sock samt Lopez.

Mannarino sopade banan med samtliga spelare under förra året på CH-Touren & har i år spelat en fantastisk tennis. Ett matchfacit på 16 vinster samt 8 förluster säger en del om hans säsongsinledning. Bara under 2015 har han besegrat spelare som Bautista-Agut, Fognini, Gulbis & Wawrinka för att nämna några. Turneringens match än så länge stod Mannarino-Wawrinka för. Wawrinka spelade en bra tennis & det förklarar bara hur bra Mannarinos prestation var. Att han stod emot Wawrinkas enorma baslinjespel säger hur bra Mannarino är bak från baslinjen.

Att vi kommer bli bjuda på långa bolldueller kan jag garantera. Bak från baslinjen, både från forehand samt backhand sidan ger jag övertaget till Mannarino. Inte nog med detta, så gör Mannarino extremt få "Unforced errors" till skillnad från Thiem som är lite svajig från backhand sidan & kan producera en del enkla misstag därifrån.

Pinnacle sports erbjuder @1,7 på Mannarino som matchvinnare & det synas.

Knappa in på Twitter & följ Soshinetennis om ni vill ta del av livespel.


EDITERAD 2015-03-31 13.39:55

Soshine - 31 Mars, 2015, 13:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Lawrencejame - 2015-03-31 16:54:58

Haha jo jag har följt Wawrinka i 7 år så vet mycket väl vad han kan prestera och hans prestation mot Mannarino går nog ner som en av dem sämsta från hans sida

Soshine - 2015-03-31 13:48:06

Lawrencejame -- Wawrinka har ett enormt baslinjespel. Han har branschens bästa enhandsbackhand samt en gigantisk forehand. Om du tycker annorlunda så får du givetvis göra det, men jag kan rekommendera dig att kolla på detta klipp.

https://www.youtube.com/watch?v=_lvpSguhGvw

Kontinuiteten är avgörande. Dock vet vi att Wawrinka har svårt att hålla uppe samma kvalitativa spel en hel match, då han slår väldigt flackt. Vilandes mot den bakgrunden, så skrev jag aldrig att han spelade dåligt, utan jag skrev att han "emellanåt spelade en bra tennis".

Tack & detsamma!

Lawrencejame - 2015-03-31 12:39:20

En väldig skillnad på att spela en bra tennis och sen "emellanåt" spela en bra tennis. I en sport där kontinuitet avgör

Lawrencejame - 2015-03-31 12:37:33

Då har du ingen koll på tennis. "Wawrinkas enorma baslinjespel"... Visar på att du aldrig sett när waw spelar i närheten av sin högsta nivå. Gl med dina spel

Soshine - 2015-03-31 10:24:51

Jag är medveten om att Wawrinkas potential är skyhög & att han när som helst kan besegra vem som helst, bara hans spel klickar. Jag vidhåller vid det som skrivits, Wawrinka spelade emellanåt en bra tennis & Mannarino skall ha all cred över sin insats. Mannarino har klättrat 388 placeringar på ett år & han kommer att vara top 20 inom en väldigt snar framtid.

Lawrencejame - 2015-03-31 03:04:31

Du skämtar va? Om du tycker att Waw gjorde en bra match mot Mannarino så har du ingen som helst koll på Wawrinka. Visst är han ett psykfall men att han spelade bra mot mannarino är så fel de bara kan bli. Mannarino stod upp bra och Miami är relativt långsamt underlag vilket missgynnar Wawrinka men spelar Waw någorlunda bra tennis har mannarino inte en chans hur bra han än spelar.

Soshine - 2015-03-30 23:11:04

7 dubbelfel av Wawrinka. Kollade matchen igenom & Mannarino hängde verkligen med i bollduellerna när Wawrinka trappade upp sitt spel. Likt matchen mot Wawrinka, så kommer Mannarino att pulverisera Thiems backhandsida (Mannarino är vänsterhänt). Med tanke på att Wawrinka har en av tourens bästa backhandslag, så tror jag att Thiem kommer se sig besegrad här. Men, återstår givetvis att se.

IBrekare - 2015-03-30 22:30:50

Wawrinka spelade verkligen inte bra tennis mot Mannarino. Typ 15 dubbelfel eller något sådant, finner mer värde i att spela Thiem här. Som du säger, han har slagit Sock och Lopez som inte är några dussinlirare direkt, dessutom var båda i väldigt bra form.