Speltips

Speltips Italien - England

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-03-31 20:45 Spela här

Speltips Italien - England
Land: Italien Liga: Vänskapsmatch
Odds: 2,15 Speltips: 2 (+0 asian)
2015-03-31 20:45 Italien - England 2 (+0 asian) 2,15 LelleSandahl

Burton lyckades inte få in vinnarbollen och tillbaka på ruta ett. Ett skadedrabbat Italien tar emot England i Turin. Är det dags för Three Lions att besegra sitt bogeyteam?

Italien drog det längsta strået när lagen möttes i sommarens VM (2-1). Men när det nu är dags för vänskapsfajt i Turin är pekar pendeln över mot fördel England tycker jag.
Italien har en del skadeproblem och enligt Conte (i går) spelar följande elva:

Buffon - Ranocchia, Chiellini, Bonucci - Florenzi, Darmian, Parolo, Valdifiori, Soriano - Eder, Pellé.

Inte direkt superimponerad av den elvan även om ett par spelare blir intressanta att titta närmare på. Men utan Pirlo och Marchisio är truppen redan där försvagad. Verratti börjar på bänken enligt uppgfit. Antonio Conte, som blev mordhotad (!) efter att Claudio Marchisio gick sönder, är tillbaka på Juventus Stadium och det blir givetvis speciellt för honom.

Även England har en del skadeproblem där Sterling, Welbeck och Leighton Baines är bland de otillgängliga spelarna. En startelva skulle kunna se ut ungefär så här:
Hart; Walker, Smalling, Jagielka, Bertrand; Carrick, Henderson, Barkley, Townsend, Walcott; Rooney

Tycker ändå att England får ihop ett smaskigare gäng samtidigt som Italien har en nykomponerad elva av blandad kvalitet. Dessutom imponerade Gli Azzurri knappast mot Bulgarien i EM-kvalet (2-2). Harmonin och spelglädjen är inte riktigt på topp och då känns det som ett bra läge för England att åka dit med allt att vinna.

SPELTIPS
Italien kommer ut med en elva som är långt ifrån deras bästa möjliga. England har Wayne Rooney som leder sin ändå klart spännande matchtrupp. Frestas därför att testa bortasegern +0 asian (pengarna tillbaka vid oavgjort) till 2,15 gånger insatt krona (3/5 units). Har ganska svårt att se Italien vinna med den här elvan.

Vad tror ni om matchen?

@lellesandahl på twitter

LelleSandahl - 31 Mars, 2015, 13:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
ch1ck - 2015-03-31 19:12:36

Hade kunnat köpt resonemanget när Italien kommer ut med en ganska så reservbetonad elva, men när man kikar på Englands blir man inte direkt imponerad. Inte hetare än italiens då det där däremot känns som de verkligen har blandad kvalitet.. Nej blir garanterat att Italien gnetar sig till minst kryss i den här matchen

Hahnen - 2015-03-31 15:18:52

Italien spelade så fruktansvärt jävla dålig fotboll senast, både framåt och bakåt. Jag är helt på din sida när det gäller den här reken.

thomas88 - 2015-03-31 14:47:49

Italien eller X

Marcellus - 2015-03-31 13:38:05

Du får min röst. Bulgarerna såg sylvassa ut isenaste matchen, frågan är då om Italien var dåliga eller om Bulgarien peakade. Tror på en kombination och tror också att England vill utkräva revansch efter 1-2 i VM.