Speltips

Speltips Coventry-Leyton

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-04-01 20:45 Spela här

Speltips Coventry-Leyton
Land: England Liga: League 1
Odds: 2.10 Speltips: Ö2.5
2015-04-01 20:45 Coventry-Leyton Ö2.5 2.10 RalleArvid

Äntligen börjar landskamperna klinga av och vi går tillbaka till business as usual där allt annat än usual ffings are bout to ’appen. Så vad hittar vi? Jo, följande:


Coventry mot Leyton och två lag vars fortsatta existens inte på något sätt är garanterad i nästa säsongs tredjedivision. Men ångestmatch och krampaktigt? Nej, jag tror verkligen inte det. Båda lagen kommer från segrar senast och båda lagen har en fantastiskt fin trend sett till det prekära läge de befinner sig i och ja, båda lagen har stora möjligheter och en stor tro på att till slut greja det här. Då går man inte in för att spela på 0-0 mot en kollega där nere i bottenträsket när man känner att man är kapabel att åka till Camp Nou och spela posessionfotboll.

Coventry är tredje formstarkaste laget i hela ligan och Leyton hittar vi på en trettonde plats. Jämför det med deras faktiska tabellpositioner på 17 respektive 22.

Så till matchbilden då: Båda lagen har som sagt gott självförtroende och kommer sätta upp positionerna offensivt. Coventry kommer från seger på bortaplan och känner att hemma är det deras ansvar att bjuda upp till dans och ta kommando (trots deras tvivelaktiga hemmasituation). Leyton kommer från 0-1 till 3-1 seger senast (som för övrigt var rekat av undertecknad och upplyft som dagens bästa spel). Gästerna kommer inte heller de sätta upp sig för 0-0 eftersom de behöver tre poäng mer än vad hemmalaget behöver. Om Leyton skulle släppa in ett mål skulle de knappast tänka på att slipa på försvarsspelet, sätta grunderna eller hoppas på att hitta intentioner inför framtiden. Om Leyton hamnar i underläge kommer det vara öppna dammluckor och cowboy-fotboll resten av matchen. Något som river upp öppna sår i försvarslinjen och som givetvis kommer resultera i en hel del målchanser framåt som en följd av all in-mentalitet.

I sju matcher i rad när Coventry spelat hemma har båda lagen gjort mål. I fem av dessa har resultatet klättrat över 2.5-linan. Senaste mötet slutade 3–1.

Oddset på över 2.5 har redan börjat dala ett och ett halvt dygn innan kick off. Jag kliver in tidigt och vill därför delge er, kära läsare, om mina tankar så fort som bara möjligt är.

Över 2.5 spelas till 2.10 i skrivande stund.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 31 Mars, 2015, 14:42

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Dembo - 2015-04-01 10:35:56

Rygg!