För närvarande har marknaden gemlinan mellan Halep - Stephens på 20,5. Det är på tok för lågt, ifall ni frågar mig. Trots att det är damtennis vi pratar om (ingen fördel med serven) så finns det ett enormt spelvärde.

Halep har på sina 10 senaste matcher, gått över gemlinan 20,5 i 9 av dessa matcher. Den tionde matchen slutade 6-4 6-4 & missades med minsta marginal. Värt att notera, överspelet har suttit mot spelare som Gavrilova, Lepchenko & Giorgi för att nämna några. Halep har en tendens att spela ojämnt (trots hennes fantastiska form) & har tappat massvis med set i hennes senaste matcher.

Stephens är en spelare som i sina bästa dagar kan besegra vem som helst, dock måste hon få kontroll på den mentala biten. Stephens har gått över gemlinan 5/10 senaste matcherna. Värt att notera är att i Miami så har hon inte tappat något set på vägen (8-0) & att endast en av matcherna har gått över 20,5 gem. Nu står dock ingen Wickmayer eller Johanna Larsson på andra sidan utan världstrean Simona Halep. Vilandes mot den bakgrunden så kommer matchen bli mycket jämnare & med ett hemmastöd bakom ryggen så kan matchen mycket väl gå till ett skiljeset. Formen har successivt kommit efter en urusel inledning på säsongen & med en åttondelsfinal i Indian Wells (förlust mot S.Williams) samt en kvartsfinal plats i Miami så är formen god.

Jag tror att en Stephens med publiken bakom ryggen kan hota Halep. Matchen kommer bli betydligt jämnare än vad spelbolagen tror & när gemlinen ligger på 20,5 så måste man hugga. Unibet erbjuder @2,02 på över 20,5 gem & det synas.

Har ni frågor/funderingar? Knappa in på Twitter & följ mig där vid namn "Soshinetennis".


EDITERAD 2015-04-01 02.40:29

This is the stats tab
This is the post tip