Kan bara lyfta på hatten för Dominic Thiem. Trots den ringa åldern så finns potentialen där, det handlar bara om att jobba på det mentala så kommer Thiem vara en topp 20 spelare inom en väldigt snar framtid. Nu ställs österrikaren mot världsfyran Andy Murray i kvartsfinalen av Miami.

Thiem är tillbaka i gammal storform. Han har under turneringens gång besegrat spelare som Schwartsman, Lopez, Sock samt Mannarino. Inga dussinspelare direkt & framförallt de tre sistnämnda hade samtliga en enastående form. Thiem har egentligen inga riktiga svagheter. Han förlitar sig mycket på sin serve samt forehand, men han besitter en elegant enhandsbackhand kombinerat med ett fantastiskt fotarbete. Av de 15 matcher som Thiem har spelet, så har han täckt linan i 12 av dessa matcher. Värt att poängtera, under inledningen utav säsongen har Thiems form samt spel vart allt annat än positivt.

Murray är Murray. Inledningen utav säsongen går inte att klaga på. Final i Australian Open, semifinal i Indian Wells & nu en kvartsfinal i Miami. Dessa spelar har aldrig möts tidigare & det kommer säkerligen ta ett tag innan Murray anpassar & vänjer sig till de enorma grundslagen som Thiem kommer producera.

Dessa herrar möttes förra året & då blev det en tight tresetare. Det kan mycket väl bli en tresetare av detta mötet också, men ser ett spelvärde på Thiem + 5,5 gem. bet365 erbjuder @1,83 på Thiem +5,5 & det synas med 5/10 units.

// Tennistipset

EDITERAD 2015-04-01 14.55:59

This is the stats tab
This is the post tip