Speltips

Speltips Isner - Nishikori

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-04-02 20:00 Spela här

Speltips Isner - Nishikori
Land: Usa Liga: miami
Odds: 3.25 Speltips: Isner
2015-04-02 20:00 Isner - Nishikori Isner 3.25 Tennistipset

Det finns redan en rek om denna match signerad av Poldan och jag tror stenhårt på hans rek. Att dessa två herrar spelar fler än 22 gems måste bara sitta.

Kei Nishikori har spelat oerhört bra under turneringen hittills och endast tappat 8 gems på 3 spelade matcher. Han har ett fantastiskt baslinjespel där han slår oerhört bra med forehand och backhand.

Nu ställs japanen mot amerikanen John Isner som ännu inte blivit bruten. Han har besegrat Rublev,Dimitrov och Raonic på vägen hit. John Isner har en enorm serve och det är inte många som lyckats få hans fenomenala första serve i spel. Han har dessutom en väldigt bra kickserve som han använder på sin andraserve.

Visst är det så att Nishikori är en av tourens bästa returnerare, men ställs man emot en spelare med denna typ av serve spelar det oftast inte någon roll. Det har vi sett när både Murray och Djokovic ställs emot spelare med denna enorma serve.


Jag tror på en enorm jämn match som kan sluta exakt hur som helst. Isner kan lika gärna vinna denna match i två raka tiebreaks. Nishikori åkte ut i Indian Wells emot Feliciano Lopez trots allt som har en väldigt bra serve men inte alls lika bra som Isnerns.

Att bet365 erbjuder hela 3.25 på Isner som alltid spelar sin bästa tennis på hemmaplan måste synas. Tar detta med 4/10 units. Lycka till vid rygg.

Tennistipset - 01 April, 2015, 22:10

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!