Speltips

Speltips Melo/Soares - Pospisil/Sock

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-04-03 13:45 Spela här

Speltips Melo/Soares - Pospisil/Sock
Land: usa Liga: miami
Odds: 1.62 Speltips: Pospisil/Sock
2015-04-03 13:45 Melo/Soares - Pospisil/Sock Pospisil/Sock 1.62 Tennistipset

Efter att konstant spelat med Alexander Peya sedan 2013 spelar Bruno Soares turneringen här i Miami med landsmannen Marcelo Melo. De kommer att möta vinnarna av Wimbledon Jack Sock och Vasek Pospisil.

Varför Soares inte spelar denna turnering med Peya kan jag inte svara på, men Peya har inte lyckats komma upp i sin högsta nivå. Det syntes i Indian Wells där Peya/soares förlorade i första omgången emot Cabal/Farah.

Soares/Melo brukar spela ihop när Brasilien spelar Davis Cup. Senast förra månaden ställdes de emot argentinarna Schwartzman/Berlocq där de vann i tre raka set.
Här i Miami har deras lottning till semifinalen inte varit den tuffaste. De vann över Giraldo/Klizan i första omgången. I andra omgången ställdes de emot Murray/Peers där de vann i supertiebreak. I kvarten mötte de amerikanerna Harrison/Ram, även där vann de i supertiebreak.

Nu kommer de att ställas emot superheta Sock/Pospisil som ännu inte förlorat en match i år. Dessa unga herrars självförtroende är på topp och jag vet inte vilka som ska sätta stopp för de. De vann senaste i Indian Wells och där besegrade de Bryan/Bryan, Matskowski/Zimonjic och vinnarna av Australian Open Bolelli/Fognini för att nämna några.

Här i Miami har de inte varit sämre. De vann i första omgången över Muller/Mayer med 6:2 6:4. I andra omgången körde de över Bolelli/Fognini med 6:2 6:3. Nu senast vann de över Draganja/Kontinen i supertiebreak.

Något som ska poängteras är att Sock/Pospisil ännu inte blivit brutna under turneringen.


Bwin erbjuder 1.62 på stekheta Pospisil/Sock som går för sin 9:e raka vinst och det måste bara synas. Tar detta med 6/10 units.
Lycak till vid rygg.


EDITERAD 2015-04-03 13.56:25

Tennistipset - 03 April, 2015, 13:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!