Speltips

Speltips Melzer - Collarini

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-04-04 22:00 Spela här

Speltips Melzer - Collarini
Land: usa Liga: Houston
Odds: 1.80 Speltips: Över 20,5
2015-04-04 22:00 Melzer - Collarini Över 20,5 1.80 Tennistipset

Då var det dags för grussäsongen några månader framåt. En av turneringarna är ATP Houston och spelbolagen ser Jurgen Melzer som stor favorit mot Andrea Collarini.

Det har gått över 6 månader sedan Jurgen Melzer spelade på grus senast. Efter Australian Open hade han en tuff period där han förlorade matcher emot spelare som var betydligt sämre än honom. Dock har han höjt sig en aning under de två senaste turneringarna och olyckligtvis är det nu dags att byta underlag för Österrikaren.


Nu kommer han att möta Andrea Collarini som året om spenderar sin tid att spela challengers/atp turneringarna på grus. Collarini är vänsterhänt precis som Melzer och väldigt säker från baslinjen. Han har spelat 11 matcher i år, samtliga på grus och plockat set i samtliga matcher. Då har han spelat mot challengerspelare som spelar året om på grus. Han tog set emot Guido Pella som igår vann över Gabashvili bland annat. Sen har han tagit set mot Baena och Arguello för att nämn några.


En Melzer som som spenderat senaste 6månaderna på hardcourt ska möta Collarini som inlett hela 2015 på grus. Jag tror på en jämn match här och anser att linan på 20,5 games är alldeles för låg. Collarini har trots alt inte förlorat en match i raka set i år.

bet365 erbjuder 1.80 på överspelet och det tar jag med 7/10 units. Lycka till vid rygg.

Tennistipset - 04 April, 2015, 14:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!