Speltips

Speltips Lanus-Argentinos Juniors

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-04-05 22:00 Spela här

Speltips Lanus-Argentinos Juniors
Land: Argentina Liga: Primera Division
Odds: 1.73 Speltips: 1
2015-04-05 22:00 Lanus-Argentinos Juniors 1 1.73 RalleArvid

Det gick ju inte speciellt bra igår på Guldfågeln Arena. Eller, Kalmar var definitivt närmast segern men vad man tar med sig från matchen var ju hur fruktansvärt jävla infernaliskt kallt det var. Har fortfarande inte tinat upp och jag tvingades genomlida sista minuterna inne i pressrummet då det började hagla vertikalt.

Vad gör vi nu då? Jo, vi förpassar oss till en plats vars klimat är annorlunda än Kalmars och vars tifon, med all respekt för Helsingborg och Kalmar, håller ett par klasser högre standard. Vi drar till Argentina ikväll tycker jag.

Lanus har bara förlorat en enda match hittills på säsongen. Man åkte på en ordentlig käftsmäll mot seriesuveränen San Lorenzo på bortaplan senast, San Lorenzo som har 6 segrar på de 7 inledande omgångarna och 15-4 i målskillnad. Så förutom att Lanus är revanschsugna ska man inte läsa in ett piss i den förlusten. Lanus är fortfarande ett lag med flyt som startat säsongen på ett bra sätt och efter tre hemmamatcher har man fortfarande inte släppt in något mål.

Kvällens motståndare, Argentinos Juniors har fyra raka utan seger nu och har bara hittat nätet en enda gång på bortaplan samtidigt som man läckt en hel del bakåt och bland annat senast släppte in fyra mål mot medelmåttorna Huracan.

4-0 ja. Förutom att Lanus nyss åkte på 4-0 mot seriesuveränerna och är sugna på revansch och ser vikten i att studsa tillbaka till sin oslagbarhet har vi alltså en motståndare i ordentlig kris med fyra matcher utan seger och senast 4-0 mot Huracan. Men 4-0 slutar inte där. Senast lagen möttes i detta möte slutade det nämligen 4-0 till hemmalaget Lanus. Även mötet dessförinnan gick gästerna ifrån med 0 poäng och 0 gjorda mål.

Jag har väldigt svårt att se Lanus släppa till för mycket farliga målchanser i detta möte. Jag tror man kommer pumpa på och ha goda möjligheter att gå segrande ur kvällens möte.

1.73 måste testas.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 05 April, 2015, 13:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!