Speltips: Golden State@San Antonio

Sport: Basket
Spelstopp: 2015-04-06 01:00
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.87
Tips: GSW över 101
Dagens NBA-speltips: Golden State Warriors över 101 poäng (i bortamatchen mot San Antonio Spurs) till oddset 1.87 på Betsafe.

När man får såhär låga team total-siffror på Golden State är det svårt att låta bli att lägga ett spel. Golden State är NBA:s bästa lag offensivt. De har unika offensiva vapen och gör dessutom flest poäng per match. De snittar 109,9 poäng per match.
Senaste matchen då Golden State gjorde färre än 101 poäng var den 9 mars då de besegrade Phoenix med 98-80. Efter den matchen har Golden State spelat 14 raka matcher med över 101 poäng. På dessa 14 matcher har det dessutom blivit 13 segrar. Tittar man tillbaka på de tio matcherna innan Phoenix-segern så hittar man åtta matcher med över 101 poäng. Att Golden State gör under 101 poäng är alltså oerhört ovanligt.

Nu ställs Golden State mot ett riktigt formstark San Antonio Spurs som har vunnit sex raka matcher och 12 av de 15 senaste. San Antonio har även mer att spela för, med tanke på att de fortfarande jagar en bra seed inför slutspelet. Deras motivation är säkerligen större här. San Antonio är därför favoriter, och kan mycket väl vinna den här matchen. Men jag tror ändå inte att de kan hålla Golden State på under 101 poäng.

Oavsett om Golden State låter ett par stjärnor få färre minuter på golvet, eller kanske vila helt, så har de ett snabbt anfallsspel som garanterar mycket poäng. De kommer spela sitt snabba spel, oavsett om någon stjärna vilas eller ej.

San Antonio har ett bra försvarsspel, och de kommer göra allt för att få stopp på Golden States skyttar. Jag skulle inte bli överraskad om San Antonio vinner med ett par poäng, men jag tror ändå att Golden State når omkring 105 poäng. När lagen mötte senast gjorde Golden State 110 poäng.

Spelar alltså: Golden State över 101 poäng.
Units: 3/5.
  Golden State@San Antonio
Spela på Speltips Golden State@San Antonio
NBA - 5 April 2015 - 22:10
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  FC Köln - Arsenal
Fotboll - Europa League - Över 2,5 mål
1.86

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming