ÖSK X2 och PSG rak, satt fint under söndagen.

Nu är det igång på allvar och de två, utpräglade guldkandidanterna ska hoppa in i serien, där nu Gefle och Hammarby är serieledare.

Jag väljer att reka AIK-Halmstad, där jag tror AIK kommer gå vinnande ur striden med minst 2 mål fler än Halmstad.

AIK har under de senaste åren haft väldigt svårt att vinna premiärer och få starta säsonger på ett bra sätt, något de varit väldigt tydliga med under försäsongen där de på ett uttalat sätt, både mot media och fans, sagt att de är mycket mer förbereda i år, än föregående år, där försäsongsläger till Kina och USA, satt mycket käppar i hjulet för AIK. Två sviter som kan brytas imorgon:
Alm har 0-3-1 i fyra premiärer som huvudtränare
AIK har 0-2-2 senaste två säsongerna mot HBK.

Det är mycket statistik som talar emot AIK imorgon, men nu gillar jag inte statistik och tror inte man kan komma så långt på just det.

AIK imponerat spelmässigt stor på mig under försäsongen, till och med i AIK-led har man ställt sig frågan "Det ser alldeles för bra ut", sedan kom Hammarby matchen och den så kallade "AIK Hybrisen" lade sig för en stund.

AIK kommer troligtvis ställa upp med följande lag imorgon (inte bekräftat):

Carlgren
Haukur - Pertan - Sonko - Nisse
Panos - Blomberg - Ofori
Brustad/Sam Lundholm - Henok - Nabil (Inte redo för 90 min)

Jag tror det är ett alldeles för slagkraftigt och bollsäkert lag för Halmstad. Henok berättade under en intervju under dagen, att en av anledningarna till AIK:s byte till 4-3-3 är för att just bryta ner defensivt skickliga lag.

Halmstad BK då? Var har vi dem?

Har under försäsongen varit väldigt mediokra, där Helsingborgs matchen i cupen är det enda glädjeämnet.

Har värvat Junes Barny som jag tror kan bli väldigt givande för dem i Allsvenskan iår, men där tar det nog slut. Viktor Ljung en annan intressant spelare. Karikari är en annan spelare som värvats just från AIK, men var ska kretiviteten komma ifrån, då Blomberg stuckit? Kommer Janne Jönssons offensiva spel verkligen funka i Halmstad?

Halmstad kommer släppa in mål här, det är glasklart.

Nä, detta blir en "one man show" och jag väljer att gå på minan AIK igen. (3 av 4 AIK-spel i år som gått åt skogen), men nu vänder det och Andreas Alm kommer för första gången gå upp som serieledare som AIK tränare.

3-1?



Spelas: AIK -1,5 till 2,15@

Intressanta spel:
AIK - AIK / HT - FT - 2,00@
AIK och över 2,5 - 2,20
Henok Goitom att göra minst 2 mål - 7@

AIK -1,5 - 2,15@ - 4/5 units.

@bettingribbans


EDITERAD 2015-04-06 02.20:01

This is the stats tab
This is the post tip