Speltips

Speltips Brooklyn Nets - Portland Trail Blazers

Sport: Basket Spelstopp: 2015-04-07 01:00 Spela här

Speltips Brooklyn Nets - Portland Trail Blazers
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1,94 Speltips: Nets -7
2015-04-07 01:00 Brooklyn Nets - Portland Trail Blazers Nets -7 1,94 LuckyLuciano

Rekar: 2-1
Reken igår gick bra och Spurs tog hem matchen komfortabelt med 15 poäng.

Inatt är det Brooklyn Nets som tar emot Blazers. Ett Portland som redan är klara för playoff och har ett tufft spelschema. Man spelade i LA i lördagsnatt och åkte sen hem till Portland för att möta Pelicans dagen efter och nu har man fått åka till östkusten för att möte Nets. Inte nog med det så åker man hem igen till Portland för att möta Timberwolves och dagen efter åka till Oakland och möta ett starkt Golden State. Efter det så är det Jazz hemma och en dags vila och OKC borta.

Blazers kommer att åka runt en hel del och har ett väldigt konstigt schema. Eftersom det slits på spelarna så vilar man en hel del spelare inför natten och det gör att Nets får ett guldläge att hålla sig kvar i playoff. Nets har spelat bra och man hade sex raka vinster tills Hawks gjorde en liten kross. Blazers som redan är klara för playoff har tre raka vinster på bortaplan.

Det som gör spelet att jag lirar Nets till den linan är att dessa spelare inte kommer spela för Blazers inatt. Aldridge, Batum, Kamun, Matthews och Wright.

Nets -7 är spelet för natten.

@LuckyLucianoNBA

LuckyLuciano - 06 April, 2015, 12:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
LuckyLuciano - 2015-04-06 19:27:55

Nets är ju inte precis kända för att vara ligans bästa lag på hemmaplan, men här tror jag att man tar tillfället då Blazers saknar några nyckelspelare. Man måste vinna för att ta en playoff plats och efter senaste matchen där man blev utklassade så känns det som att man kommer bounce back.

Mufflan - 2015-04-06 19:05:47

Bra tankar och bra att du förmedlar att Aldridge & Co. inte kommer till start, men spelet känns väl ändå lite osäkert med tanke på Nets hemmafacit..?

DENNISS - 2015-04-06 14:59:26

san antonio satt jävligt bra my friend mer så dant