Junaid/Shamasdin är ett extremt rutinerat dubbelpar som känner varandra in & ut. De har spelat i många år & känner varandra utomordentligt bra vilket syns på banan. De är enormt synkade & välbalanserade på banan. De tar sig an ett nytt nykomponerat dubbelpar vid namn Haider-Maurer/Meffert. Meffert spelar emellanåt en bra dubbeltennis, dock är hans partner en väldigt orutinerad dubbelspelare vars nätspel inte håller måttet.

Haider-Maurer har spelat tolv dubbelmatcher på två år & har endast vunnit två av dessa. Under 2015 så har Haider-Maurer ett mathfacit på 0-4. Det är givet att österrikaren främst fokuserar på singeln & endast spelar dubbeln för att "hålla igång".

Junaid/Shamasdin har hunnit spelat 19 matcher under 2015 & har gått segrandes i 12 av matcherna. Bara under 2015 har bland annat Pavic/Sa, Begemann/Haase samt Skupski/Skupski sett sig besegrade. Detta är tre riktigt tunga skalper, då dessa dubbelpar spelar kontinuerligt samt att de är högt rankade.

De dubbelpar som spelar mest aggressivt & som avancerar på nät när chansen ges/tas kommer på vinnandes ur striden. Haider/Maurer kommer vara den svaga länken & hans obekvämhet på nätet kommer vara avgörande för utgången av matchen.

Junaid/Shamasdin som matchvinnare tas till @1,57 på bet365 . 7/10 units.

// Tennistipset

This is the stats tab
This is the post tip