Hejsan Allihopa !

Äntligen är MLB säsongen tillbaka och vi har 162 matcher att avverka innan slutspel.
Har varit glödhet senaste veckorna att sätta " vårsäsongen " och pricken över i:et var att sätta första dubbeln under gårdagen ( Blue Jays & Boston ) under regular season.

Ibland hittar man ett stim och allt man rör vid ( under en viss period ) sitter och jag är väl i den zonen just nu iaf.

Finns naturligtvis favoriter som kommer att falla ihop under vissa matcher, men jag tycker att jag hittat vissa lag som har en så pass vass lineup att oavsett vad deras pitcher levererar, så finns det en chans att vinna ändå.

Hittar en dubbel ikväll som jag kommer att spela med medelinsats

LA Dodgers & OAK Athletics till fina 6.11 ( HCP )

Dodgers & Athletics har stora förväntningar på sig under denna säsongen och dom började under gårdagen att leva upp till förväntningarna. Ganska enkla matcher ( på papperet ) mot ett överkomligt motstånd.

Kommer även att lira Rak till 2,70 ( hög insats )

Greinke i Dodgers är en grym pitcher och kommer inte att släppa många runs. Hade han inte haft Kershaw i sin trupp hade han varit starting pitcher i vilket lag som helst. Offensiven i Dodgers är så j..la bra att jag inte ens är orolig.

Hahn i OAK har jag inte stor koll på överhuvudtaget, men startar man som nr:2 i detta lag borde man inte vara helt oduglig. En stor del av spelet på OAK ligger i att TEX hade 1??!! hit under gårdagens förlust. TEX har en lineup från 1-3 som borde skrämma vilket lag som helst men igår och förhoppningsvis inte inatt så hoppas vi på att dom inte levererar.

Litar på mitt flyt just nu och spelar dessa 2 spel !

// LINK

This is the stats tab
This is the post tip