Speltips

Speltips Örebro SK- IFK Göteborg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-04-08 19:00 Spela här

Speltips Örebro SK- IFK Göteborg
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2,2 Speltips: DNB
2015-04-08 19:00 Örebro SK- IFK Göteborg DNB 2,2 rekarconny

Skit säger jag om min förra rek som var i måndags på haugesund max otur hade man där med ett baklänges mål tidigt i matchen. Sen var det haugesund för hela slanten enligt mig såg matchen dom reducerade i mitten av andra sen vart man till dömd en straff i 88 men brände den surt men men små marginaler så är det ibland idag blickar jag till hemlandet Sverige och vår högsta serie Allsvenskan och mötet i Örebro.

Jag fegar och kör DNB här på Örebro eftersom jag tror att Örebro kommer minst ta en poäng vilket innebär pengarna tillbaka på detta spel om det skulle bli kryss Örebro fick en mardröm start senast mot Norrköping med 1-0 redan efter 5 minuter. Man hade svårt i första halvlek i Örebro men spelade upp sig i andra och fick med sig en poäng hem till staden. Bra defensiv och hemmastarka brukar man vara här i sin hemmaborg. Konstgräset är man starka på.

Göteborgs premiär var ett riktigt sömnpiller herregud säger jag man skapade inte så mycket mot ett tippat bottenlag i form av Åtvidaberg som har blivit av med spelar utan att fått in något nämnvärt spelare som tom Pettersson, ricardo Santos och Daniel sjölund för att nämna några. Nej göteborg såg bleka ut kan ju vart nerver i premiären men försvaret var säkert men satts aldrig på prov.

Idag möter Örebro ett starkt lag men gynnar Örebro som kan sätta snabba kontringar som man visade mot Norrköping senast och visst göteborg gillar att trilla boll men vill ju Sätta upp det snabbt på sina snabba forwards i vibe och engvall men tror att Örebros samlade lag kommer greja det man har ju redan visat att man spelar bra mot boll förandande lag rent taktiskt defensiven verkar ramstark i Örebro som avvärjat redan två kandidater som kommer slåss i årets topp visserligen i cupen men ändå starkt att slå både Malmö och Elfsborg. Med 1-0

Finns ju redan en annan rek på planket ni kan kolla för mer info.

Så säger rygga på egen risk ska vi säga ett resultat 1-0 till Örebro låter bra för både min och Holms rek

Kriga

rekarconny - 08 April, 2015, 08:29

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
rekarconny - 2015-04-08 08:30:28

Spelet är DNB på Örebro 1