Spelar rak 2:a till fina 2.15. Det är markant kvaliteskillnad på lagen och Udinese ska inte ha några problem mot ett Parma som har ytterst svårt att göra mål och har ett uselt hemmafacit denna säsong. Båda lagen spelar för äran i princip och jag tror kvaliteskillnaden blir den avgörande faktorn.

Parmas finansiella och sportsliga problem är väldokumenterade. Laget har tagit katastrofala 13 (varav 3 poäng tagits ifrån dem) poäng på 27 matcher och ligger sen länge sist i tabellen. Efter ett ekonomiskt tillskott och beslut kring klubbens kommande säsong med automatisk nedgradering så har laget kunnat finna lite mer ro och tagit 3 kryss på 5 senaste. Hemma mot Udinese kommer de dock få ytterst svårt att ta med sig nått. Hemma brukar Parma gå mer på offensiven och det kommer straffa sig mot Udinese. Precis som senast hemma mot Torino som sluta 0-2.

Lagens första möte för säsongen sluta 4-2 till Udinese som vunnit 3 av 4 senaste mot Parma.

Parma saknar biabianny, lucarelli och galoppa
Udinese saknar domizzi, pinzi och piri

Jag har spelat emot Parma (mitt favoritlag sen 1996) denna säsongen när de möter mittenlagen i Serie A med framgång och när man får drygt dubbelt upp denna gång så tycker jag det är värt en medelhög insats.

EDITERAD 2015-04-08 12.49:57

This is the stats tab
This is the post tip