Speltips

Speltips Brooklyn Nets - Atlanta Hawks

Sport: Basket Spelstopp: 2015-04-09 01:30 Spela här

Speltips Brooklyn Nets - Atlanta Hawks
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1,93 Speltips: Nets hcp
2015-04-09 01:30 Brooklyn Nets - Atlanta Hawks Nets hcp 1,93 LuckyLuciano

Rekar: 4-1 (3 raka).
Miami släppte in Hornets i matchen under sista Q men man ryckte upp sig och löste -3.5. Var en viktig vinst för Heat och för oss som spelade Heat -3.5.

Nu är det Nets som gäller och man fixade linan senaste matchen då jag rekade den matchen. Nu tar man emot Eastern Conference ledarna Atlanta Hawks som under söndagen vann mot just Nets med 131-99 i Atlanta. Var inte många som trodde på dessa siffror och var det mesta man har förlorat med under säsongen.

Så varför Nets?
Man har playoff i siktet och just nu är man 7a och har en plats men det är jämt mellan 7e till 10e plats där Nets, Celtics, Heat och Pacers gör upp om de två sista platserna för playoff. Man måste vinna för att hålla sig kvar och efter förlusten mot Hawks i söndags så är man verkligen revanschsugna. Hawks är 3-0 mot Nets under säsongen och Nets vill förhindra en sweap. Hawks är redan klara, man har ingenting att spela för, endast att hålla igång pulsen för playoff och deras startes kommer att få begränsat med tid då det inte finns någon anledning att maxa dem och riskera några skador. Man har redan Millsap skadad men han förväntas komma tillbaka till nästa match. Millsap är den som har högst PPG snitt i Hawks med 16.8 och det är ännu en fördel för Nets att Millsap vilar inatt.

Nets har 5 raka hemmavinster och 8 av senaste 10 matcher.
Nets är 11-2 ATS mot lag som har högre vinst % än .600.
Nets är 6-0 ATS i sina 6 senaste hemmamatcher mot lag som har fler vinster än förluster på bortaplan.
Nets är 5-2-1 ATS i senaste 8 matcher.
Nets är 5-0-1 ATS i senaste 6 matcher med en dags vila.

Hawks har 1 vinst på senaste 5 bortamatcher och är 5-5 senaste 10.
Hawks är 1-4 ATS i senaste 5 matcher som underdog.
Hawks är 2-6-1 på bortaplan när man har spelat hemma dagen innan.
Hawks är 2-6-1 ATS mot lag som har ett losing home record.
Hawks är 0-4 ATS i senaste 4 matcher som underdog på bortplan.

Så nu när man har en chans till playoff och behöver vinna för att hålla sig kvar så är det ett perfekt tillfälle för Nets att ta revansch, visa att man är mycket bättre än sist och att man är ett lag som vill spela playoff. Millsap borta gör uppgiften betydligt enklare och brist på motivation hos Atlanta som spelade igår i Atlanta.

Linan har inte kommit ut än men jag gissar på 2-4 poäng spread och jag kommer plocka den så fort spelet kommer ut. Så Nets hcp (-2 till -4 är vad jag gissar) är spelet.

@LuckyLucianoNBA

LuckyLuciano - 08 April, 2015, 13:21

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!