Efter 3 raka vinnande spel som jag rekade här så åkte jag på pumpen när Kalmar fick se sig besegrade av Gefle.

Jag tycker att Åtvidaberg skall ha stor chans att besegra Sundsvall. Spelade AH -0,5 till 1.875 som är samma spel som rak 1.

Giffarna fick se sig besegrade av Champions League laget Malmö FF, sifforna skrevs ut till 1-4 tror utvisning och straff i minut 30. Detta kanske säger mer om Malmös kapacitet är Sundsvall, men jag gillade inte det jag såg av Sundsvall. Jag tror att de kommer få enormt tufft detta år, speciellt på bortaplan. Nu ställs det mot ett hemmastarkt Åtvidaberg som kommer från en 1-0 förlust borta mot Göteborg. Jag tyckte Åtvidaberg stod upp bra mot IFK och var inte alls ofarliga. Tror säkert att de kan göra 2-3 mål mot Giffarna.

Åtvidaberg form:
FFVVF

Åtvidaberg senaste:
Göteborg - Åtvidaberg 1-0

Åtvidaberg har mittbacken Hallingström avstängd.

Sundsvall form:
FVFOV

Sundsvall senaste:
Sundsvall - Malmö 1-4

Jag tror helt enkelt att Sundsvall inte räcker till ikväll och tror att de kommer få det väldigt svårt Allsvenskan. Sedan att Åtvidaberg är hemmastarka det märkte vi ju förra säsongen. Jag spelar därför på att Åtvidaberg drar det längsta strået och slänger in en hög insats på det.

4/5 Units.

Spelar även på att Häcken vinner mot Djurgården till 1.95 (AH -0,5) på bet365 . Båda lagen stod för rätt tama insatser i respektive premiärer. Djurgården saknar kanske deras bästa spelare Radetinac. Jag tror att de får de tufft på gamla Ullevi ikväll. Spelar detta med en medelinsats.

3/5 Units

Lycka till vid eventuell rygg!

EDITERAD 2015-04-09 13.19:23

This is the stats tab
This is the post tip