Speltips

Speltips Melbourne Victory - Newcastle Jets

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-04-10 11:30 Spela här

Speltips Melbourne Victory - Newcastle Jets
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 3.00 Speltips: -2.5
2015-04-10 11:30 Melbourne Victory - Newcastle Jets -2.5 3.00 master

OBS: Matchstart. 11:40

Jag drar iväg ett chansspel - Victory ska vinna med minst tre bollar i hemmamatchen mot Newcastle Jets. Det finns en väldigt bra möjlighet till det, då Victory är storfavoriter i matchen och lär vinna relativt enkelt. Nu återstår det bara att se hur stora siffrorna blir, förhoppningsvis och troligtvis vinner laget med minst tre bollar.

Victory är i kanonform och har nu återtagit ligaledningen efter sin fantastiska prestation borta mot Wellington som var tabelletta innan matchen. Det blev en klar 0-3-seger för Victory vilket säger en hel del om vilket kapacitet det laget har. Och det är inte så konstigt i sig, när laget är helt skadefritt i detta nu - perfekt tidpunkt dessutom nu när det drar ihop sig. Har tampats med tunga skador säsongen igenom och har i vissa matcher inte spelat en jätteimponerande fotboll, som dom brukar göra i sina bästa stunder. Nu är alla spelklara och det ser väldigt bra inför slutspurten.

Newcastle Jets är raka motsatsen. Troligen ligans sämsta lag. Ligger sist i tabellen och har gått igenom en tung säsong med spelarflykt och tunga avbräck säsongen igenom. Självförtroendet är inte i närheten av bra i detta nu då det har blivit två raka hemmaförluster. Som grädden på moset saknas båda innermittfältarna till denna match. Caravella & Kantarovski som båda har fått mycket speltid under säsongen.
Newcastle har heller inte något att spela för så frågan är, hur taggade är spelarna egentligen? Det känns som att motivationen är på noll och när man ska iväg på en bortamatch utan självförtroende och motivation - mot ligans bästa lag - blir det allt som oftast en storförlust.

Värdet i raka ettan finns inte, då det är omkring 1.30. Men jag tror inte Victory vinner knappt utan med flera bollar med tanke på förutsättningarna. -2.5 till 3.00 är riktigt bra spel på förhand och spelas med en liten slant.

Twitter @ EdinMadrid

Med vänliga hälsningar, Master

master - 09 April, 2015, 21:45

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!