Speltips

Speltips Perth Glory - Sydney FC

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-04-10 13:45 Spela här

Speltips Perth Glory - Sydney FC
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.00 Speltips: Över 2.5 mål & ja
2015-04-10 13:45 Perth Glory - Sydney FC Över 2.5 mål & ja 2.00 master

Glory tar emot Sydney i en väldigt intressant och ganska avgörande match. Tvåan Glory är tre poäng före femman Sydney och en vinst i denna match skulle betyda mycket för slutspurten.

Fastän det är en viktig match för båda lagen(brukar bli tillknäppt), tror jag att det kommer bli en målrik tillställning trots allt. Statistiken talar för målrikt. Två matcher lagen emellan denna säsong, där båda har gått över två mål, samtidigt som båda lagen gjort mål i båda möten. Båda gånger har det blivit en bortavinst. Glory slog Sydney med 1-2, medan Sydney slog Glory med 1-3 drygt en månad sedan.

Glorys SAMTLIGA hemmamatcher denna säsong, bortsett från 2-0-segern över usla Newcastle Jets, har gått över 2.5 mål. Dessutom har det blivit BLGM i samtliga dessa matcher!
Sydney har verkligen varit duktiga på bortaplan denna säsong, inte minst på sistone. Man har ännu inte förlorat denna säsong på bortaplan och i senaste fem bortamatcher har laget gått segrande ur striden. I dessa fem har fyra gått över två mål, enda målsnåla matchen var borta mot Jets där det blev en knapp 0-1-seger. Dock ett helt annat lag som väntar på andra sidan denna gång, så chansen är inte stor att det blir målsnålt som då!

Glory kan starta med bästa möjliga manskap. Sydney har det lite sådär på mittfältet då både Tavares och hans ersättare Antonis är skadade och missar matchen. Kommer bli för tunt vilket kan komma att leda till att det blir ett mer öppet spel än om någon av dom hade spelat. Bara positivt för spelet.

Jag ser denna match ha stora möjligheter till att bli målrik och ifall det blir en målrik tillställning ser jag ingen kross framför mig, vilket betyder att jag tror att båda lagen gör mål i sådana fall. Med det sagt finner jag mest spelvärde i Över 2.5 mål + BLGM till fina dubbla degen. Spelas med en medelhög insats.

Twitter @EdinMadrid

Med vänliga hälsningar, Master

master - 09 April, 2015, 23:06

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!