Speltips

Speltips Detroit Tigers @ Cleveland Indians

Sport: Baseball Spelstopp: 2015-04-10 22:00 Spela här

Speltips Detroit Tigers @ Cleveland Indians
Land: USA Liga: MLB, AL Central
Odds: 2.08 Speltips: Det ML
2015-04-10 22:00 Detroit Tigers @ Cleveland Indians Det ML 2.08 T-wiz

Tjena
Tänkte prova en rek till på nästan samma som igår. Detroit Tigers, denna gången moneyline. Tigers reser till Cleveland för att möta Indians i Indians hemmapremiär på Progressive Field.

Indians har spelat tre matcher i år på bortaplan mot Houston Astros. En förlust och två vinster. 2-0, 0-2 och 1-5. I sista matchen igår var de riktigt nära att få till en combined no-hitter, ingen hit för Astros matchen igenom förrän i sista inningen då Indians fest förstördes av en solo-homerun.

Tigers, tre raka mot Minnesota Twins. 4-0. 11-0. Och igår 7-1 när reken var Tigers -1.5

Startande för Cleveland Indians är Zach McAllister. Förra säsongen startade han i 15 matcher, hoppade in i ett par till, efter det gått dåligt när han startat, och fick ihop 86 innings, 5.23 ERA. Gjorde en bra springtraining där han kastade i 25.1 innings och hade ett ERA på 2.84. McAllister har W L 1-2 och ett ERA på 4.66 i karriären mot Detroit Tigers.

Detroit Tigers startar Alfredo Simon. Förra säsongen i Cincinatti Reds, kastade 196.1 innings och hade ett ERA på 3.44. Lite sämre springtraining där han kastade 27.2 innings och hade ett ERA på 4.55. Simon är W L 1-2, 5.48 ERA i karriären mot Indians. När han spelade med andra lag.

Tigers har lett AL Central ett par år och Indians har varit..nära. I år är det några som håller Indians som favoriter för att vinna divisionen, mest pga väldigt bra pitchers föregående år samtidigt som Tigers gjort om lite i rotaionen, men det är många som håller Tigers som vinnare också.

Båda lagen kommer möta lite bättre motstånd än i de inledande matcherna alltså. Med den offensiv Tigers har visat, visserligen mot sämre motstånd, så tycker jag inte att Indians ska vara favoriter till att vinna. Orosmomentet är Simon, osäker på honom, men precis som jag skrev igår om Greene, håller han hyfsad nivå medan offensiven gör sitt borde det gå bra. McAllister måste ju samtidigt freda sig för Tigers offensiva kraft. Indians offensiva stjärna Michael Brantley har inte spelat de två senaste matcherna pga ”stiffness in his lower back”. Undersöks idag, förmodligen spelar han, men med obekväm rygg?

Över 2 gånger pengarna på Tigers tycker jag är i överkant med tanke på hur Tigers startat. Spelar därför 6/10U på Detroit Tigers ML. Rygga på egen risk och lycka till!

T-wiz - 10 April, 2015, 13:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mitchx - 2015-04-10 18:16:26

Fint spel till lagom insatts