Rekar: 4-2
Inatt är det Grizzlies som gäller och man ställs mot ett hemmastarkt Jazz.

Detta är en match som Grizzlies verkligen vill vinna, man vill ta revansch då Jazz vann senaste mötet i Memphis och då saknades Randolph (är nästan 100% säker på det iaf).
Inte nog med att man vill ta revansch, man måste även vinna för att behålla sin fördel med att börja på hemmaplan i playoff. Det är tre matcher kvar efter denna och man möter då, Clippers borta, GS borta och avslutar med Pacers hemma. Det är alltså tre tuffa matcher. Clippers och GS borta är tufft och sen att man möter ett Pacers som jagar playoff. Kanske blir en måste match för Pacers i sista... Man kommer alltså att spela 4 matcher tills på onsdag och då gäller det att man vinner inatt.
Conley är dock ett frågetecken för natten men tror han kommer spela.

Jazz är 12-6 i deras senaste 18 matcher, endast 2 av deras 12 vinster var mot lag som har ett "winning record". Dem är även 13-27 ATS i deras senaste 40 efter två eller fler raka vinster.

Grizzlies är 53-25-2 ATS i deras senaste 80 matcher som favorit med 0.5-4.5 poäng.
Grizzlies är 5-1 ATS i deras 6 senaste matcher som favorit.

Jazz är ett hemmastarkt lag med ett bra försvar, man har varit väldigt defensiva och gjort det bra. Men nu har man inget att spela för och möter ett revanschsuget Memphis som måste vinna och då blir det en tuff uppgift.

Spelar Grizzlies -3.5

@LuckyLucianoNBA

EDITERAD 2015-04-13 20.46:33

This is the stats tab
This is the post tip