Speltips

Speltips Pittsburgh Penguins - New York Islanders

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-04-11 01:00 Spela här

Speltips Pittsburgh Penguins - New York Islanders
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2.08 Speltips: ö5.5
2015-04-11 01:00 Pittsburgh Penguins - New York Islanders ö5.5 2.08 hockeykollen

Tjena!

Ottawa vann borta mot New York Rangers som tänkt och de är nu klara för Stanley Cup, i princip. Ska mycket till att Boston Bruins kommer ikapp när målskillnaden skiljer lite väl för mycket! Det betyder att spelet på Ottawa som vinnare efter fulltid hittar hem till fina @3.25!

Vidare till nästa match och ännu en gång ett slutspelsjagande lag i centrum! Vilka härliga matcher det blir såhär på slutet måste jag säga.

Inatt så står Penguins - Islanders på schemat och tror på en målrik match. Penguins som behöver minst ett poäng för att nästan göra sig klar för playoff. Som innan så har de lite bättre målskillnad än Bruins. Inte omöjligt att Boston kommer ikapp just på målskillnad men med det laget de har så tror jag inte att de har en chans om Penguins skulle få med sig minst ett poäng i denna drabbning! Penguins kommer säkert att leta en ledning tidigt i denna match och köra för fullt från början.

Islanders som fortfarande behöver poäng för att komma så högt upp i tabellen som möjligt. De ligger 5:a för tillfället och 3 poäng baken Capitals. En vinst inatt så ligger de 1 poäng bakom Capitals med 1 match kvar av grundserien. Vilket betyder att det blir en fajt om plats 4 och hemmafördel i första omgången i slutspelet. Så trots att Islanders är klara för slutspel så betyder matchen inatt något för de ändå.

Brukar annars vara målglatt mellan lagen och i denna matchen hoppas jag att det blir så ännu en gång!

Lycka till vid rygg och kommentera gärna era åsikter!

3/5 units

hockeykollen - 10 April, 2015, 22:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!