Speltips

Speltips Kristianstad v Hammarby

Sport: Handboll Spelstopp: 2015-04-11 18:00 Spela här

Speltips Kristianstad v Hammarby
Land: Sverige Liga: Elitserien
Odds: 2,35 Speltips: 1 -6,5
2015-04-11 18:00 Kristianstad v Hammarby 1 -6,5 2,35 holms

1-1 i matcher mellan dessa två, och det får i alla fall herrn vid tangenterna att klia sig i skallen och fundera på vad som håller på att hända.
Och att Kristianstad vann den första matchen med bara 24-22. Bajen ska ha all cred i världen för vad de uträttat så här långt i den här matchserien. Och de har gjort det så pass bra att de nu får en hemmamatch till. Lysande för en klubb där inte degen direkt växer på träd.

Senast i Stockholm så var det Kristianstad som var i förarsätet i två tredjedelar av matchen.
Men frågan är om man inte tyckte att det var lite halvklart ändå när man i mitten av den andra halvleken hade tre bollars ledning. Det är trots allt ingenting i handboll, men man började slarva (vilket man gjorde i den första halvleken också, förvisso) på ett sätt man inte är van att se Kristianstad. Och då är inte Bajen sämre, med en hängiven publik i ryggen, att nypa hela handen när lillfingret blottades.


Men ändå. Det är förstås inget snack om vilket lag som kommer att gå vidare till semifinal av dessa två.
Skåningarna är över fem matcher alldeles för bra, men bara det Bajen har åstadkommit so far, så ska de vara hur nöjda som helst.
Att de springer in i lika många tekniska fel som sist håller jag som helt osannolikt.
Nu klockan 18 en lördag, i den där alldeles för fina arenan jag inte har en aning om hur det där trassliga kommunen haft råd med. Men jag gissar att det blev någon form av skattehöjning på köpet.
Jag är ju rätt övertygad om att siffrorna kommer att vara större än sist, då det alltså skiljde två där nere.
Och ponera att Kristianstad har 3-4-5 bollar då det återstår 6-7-8 minuter. Jag tror ju att bortaspelarna är så pass kloka att de inte springer sig slut helt i onödan, med tanke på att de ändå har en match kvar i Stockholm.
Däremot så är det roligare och lättare att spela anfallsspel i den ledningen inför en uppdrucken och stenfull hemmahall. Och hemmalaget nu, det är Kristianstad.

Till 2,35 så ser jag det som ett troligt scenario.

holms - 10 April, 2015, 22:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!