Speltips

Speltips Napoleon C.D.

Sport: Trav Spelstopp: 2015-04-11 14:30 Spela här

Speltips Napoleon C.D.
Land: Sverige Liga: Jägersro
Odds: 1.65 Speltips: Vinnare
2015-04-11 14:30 Napoleon C.D. Vinnare 1.65 Mellis

Spelar vinnare på Napoleon C.D.

Denna hästen har ett perfekt startspår i nummer 1. Är snabb ut och ledningen är en högst trolig position i loppet. På Jägersro vinns många lopp från spets och det är mycket svårare att vinna bakifrån.

Hästen har gjort tre lopp i år och vunnit alla. Har mött ljummet motstånd i några av de starterna och fått bestämma i ledningen säger några men det är ändå några bra hästar som fått stryka på foten. Bl.a. lövgrens duglige Gordonston för tre starter sen. Den var då spelat till 1.40 och Napoleon Årsdebuterade då.

Senast var det dock lite fart på tillställningen och segertiden blev 12.1. Då var det inga snören dragna och hästen stapplade inte i mål precis.

Nu ska vi reda ut detta loppet en gång för alla. Napoleon ÄR snabb ut. Senast gick han en låg 12-tid och kommer INTE vara sämre till denna starten. Senast avslutade han 09.8 sista 500 meterna av loppet. Skulle vilja se den som slår honom utvändigt häst mot häst eller tar längder då!

Denna hästen har haft problem med skador genom åren och är under kraftig utveckling p.g.a. att den kunnat starta på kontinuerligt under en period nu.

Tränaren säger att hästen kommer gå en 10 tid på distansen under året och jag är övertygad att han inte menar att det kommer att ske i november-december utan på en snabb sommarbana. Kanske inte redan imorgon men det beror mest på de andra hästarna i loppet. Tror ärligt talat inte att det är någon i fältet som för dagen är kapabel nog att pressa Napoleon till de tiderna.

bet365 erbjuder 1.65 på detta spel och jag spelar!

Detta är en klassisk spets och slut och även om oddset är i underkant så är det spelvärt.

//Mellis

EDITERAD 2015-04-11 00.14:35

Mellis - 11 April, 2015, 00:14

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!