Speltips: Swansea - Everton

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-04-11 13:45
Land: England
Liga: Liga
Odds: 2.15
Tips: Ö2,5 mål
Ö2,5 mål i den tidiga matchen, den mellan Swansea och Everton, spelas av mig.

Finns till 2.15 på Unibet, men ända upp till 2.19 för er med Pinnacle-konto. Jag förstår inte riktigt de här oddsen, men det kanske bara är jag?

Visst, Lukaku är ett stort frågetecken för Everton, som väntas ställa upp enligt följande om han inte startar:

Howard
Coleman, Stones, Jagielka, Baines
Barry, Mccarthy
Lennon, Barkley, Mirallas
Kone

Lukaku är såklart en okej spelare, men det är inte så att Everton står och faller med honom. Skadeförföljde men förhoppningsvis hungrige Kone får en sällsynt start och man kan ju hoppas att han tar chansen.

Swansea saknar Kyle Naughton och Montero, frågetecken för Jack Cork. Inga superkey på något sätt, finns jämgoda spelare att sätta in. Tänkbart lag:

FabianskI
Rangel, Fernandez, Williams, Taylor
Shelvey, Cork, Sung
Sigurdsson, Gomiz, Routledge.

Den där gamla klyschan om att lag kan spela avslappnat när de är i ingenmansland kan vi damma av lite. Ingen av lagen har nämligen något att spela för direkt. Evertons säsong är en besvikelse såklart men man har tillräckligt gap neråt för att slippa vara oroliga. Swansea då? Fyra poäng ner och sju poäng upp till närmsta lag. Mot bakgrund av det tror jag det kan bli öppet och relativt trevligt. Det är ju två lag som har bra offensiv kapacitet i grunden och två managers som står för en positiv fotboll. I en sån här match finns det inget att förlora och det finns knappast någon poäng i att vara överdrivet försiktiga och riskminimerande i 90 minuter.

Risken finns ju att det är två något omotiverade lag som kommer till spel i och med att ingen är direkt inblandade i något tabelldrama. Men jag tror ändå inte det. Vi är inne i mitten av april, snart är det sommar och transferfönster. Offensiva spelare vill ha stats att peka på. Just detta är väl inget argument att fästa jättestor vikt vid, men något ligger det kanske i det.

Sen är jag inte jätteimponerad av respektive lags försvar. När Swansea hållit nollan i år har det varit mot QPR, Aston Villa, Hull och Burnley (samt Southampton i en match där Swansea dock hade en del tur mot ett skadeskjutet Soton). Bottenlag alltså. Everton har en enda hållen nolla borta.

Visst, det hade kanske känts bättre med Bony för Swansea och Lukaku för Everton från start. Men det finns gott om andra duktiga offensiva spelare i bägge lagen och jag ser framför mig en match där båda ser sig själva som laget som ska ta tag i spelet. Hade något av lagen varit i ett prekärt läge hade det funnits en risk att det laget agerat cyniskt, stängt ytor, slagit långt och riskminimerat. Nu kan jag inte riktigt se det, i grunden är det här lag som vill ha ett eget spel.

Mot bakgrund av detta känns överspelet bra för min del. Barkley får gärna dunka in en boll, Sigurdsson en frispark och sen kan en gammal favoritspelare flr mig, Kevin Mirallas, få avgöra.

@nokkan21
  Swansea - Everton
Spela på Speltips Swansea - Everton
Polsater - 11 April 2015 - 01:10
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Kohlschreiber - Isner
Tennis - ATP Wien - Kohlschreiber
2.65
16:00  Pouille - Ofner
Tennis - ATP Wien - Ofn hcp +4,5 games
1.79
19:00  Malmö FF - AIK
Fotboll - Allsvenskan - X2
1.83
19:00  Hammarby - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.95
19:00  Kalmar FF - J-Södra
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.80
20:00  Real Sociedad - Espanyol
Fotboll - La Liga - 1
1.87
17:00  Federer - Tiafoe
Tennis - ATP Basel - Tia hcp +5,5 games
1.77
18:00  Sousa - Del Potro
Tennis - ATP Basel - Sousa
4.90
20:45  Inter - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +1,5
1.70
21:05  Tottenham - West Ham
Fotboll - Carabao Cup - 2 asian hcp 0
5.25

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming