Halloj

Tigers gjorde jobbet igår och vann med 8-4 mot Indians till 2.08 gånger pengarna.

Ikväll, tycker jag att de borde göra jobbet igen. Det finns lite olika alternativ till spel i matchen enligt mig. Jag tycker däremot att det är värt att spela handikappspelet på Tigers.

För Indians startar deras stjärnpitchter Corey Kluber. Vann American Leauge Cy Young award (bästa pitcher) förra säsongen och var riktigt, riktigt bra. 2.44 ERA på 235.2 innings kastade förra säsongen. 18-9 i W L på 34 startade matcher. Startade Indians första match mot Houston Astros denna säsong och gjorde det bra med 7 strikeouts, men Indians offensiv gjorde inte sitt och de förlorade matchen med 0-2.

Riktigt bra 2014 alltså. Men mot Detroit är det lite andra siffror. W L 2-5 och ett ERA på 5.00 över 63 innings, i karriären, de ”sämsta” siffrorna mot något lag han mött minst 5 gånger. Senaste matchen mot Detroit var han kvar i 2.2 innings med 7 hits och 5 runs emot sig. Tigers storstjärna Miguel Cabrera har flest hits emot Kluber än mot någon annan pitcher, .567 på 30 at bats och 4 homeruns. Victor Martinez har slagit .409 på 22 at bats och 4 homeruns. Nu är inte lineup:en släppt men de borde spela även ikväll.

Detroit startar David Price, som stod för en bra insats i första matchen för säsongen när Tiger slog Twins med 4-0 med 5 strikeouts på 8.2 innings. På 9 starter i karriären mot Indians har han 7-2 W L och ett ERA på 2.64.

En pitcher som har ett bra record mot laget med pitchern som har ett dåligt track record mot just varandras lag. Tigers har gjort 30 runs på 4 matcher den här säsongsstarten och släppt till 5. Indians har gjort 11 och släppt 11 runs. Orosmoment: Corey Kluber ÄR riktigt bra när han är bra. Ska Tigers ta 5 raka vinster? Det är knepigt i baseball där väldigt små saker kan ställa till en hel del. Men de senaste matcherna har de spelat väldigt bra medan Indians varit ok.

Detroit Tigers moneyline finns för 1.86, Tigers över 3.5 för 2.10 och är tänkbara spel enligt mig, men jag spelar Detroit Tigers -1.5 till 2.50 gånger pengarna. 4/10 Units. Rygga på egen risk och lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip