Speltips IFK Göteborg - Malmö FF

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-04-12 17:30
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1,80
Speltips: BLGM
Spela på Speltips IFK Göteborg - Malmö FF
Hämta din bonus på 1000 Kr här
Spela på BLGM
Stekhet stormatch i allsvenskan på dagordningen. IFK Göteborg har öppnat säsongen med full utdelning och MFF är revanschsuget efter en blek insats mot AIK. Det lär bli en intesiv och öppen match där det hela känns som det kan sluta hur som helst.

Senaste möten
2014-08-10 MFF - IFK Göteborg 2-2
2014-04-07 IFK Göteborg - MFF 0-3
* Fem matcher utan seger för IFK mellan lagen

Säsongsinledningen
IFK Göteborg - Åtvidaberg 1-0
Örebro - IFK Göteborg 0-2
Gif Sundsvall - MFF 1-4
MFF - AIK 0-0

Ruskigt härlig allsvensk match att hålla koll på i kväll. IFK Göteborg har öppnat säsongen med full pott. Stabil seger mot Åtvid och lite mer islossning offensivt mot Örebro. Där hade dock ÖSK flera klara möjligheter men lyckades inte näta bakom den gode Alvbåge. Gillar laget som IFK mönstrat med livsfarliga djupledshot i Vibe - Engvall på topp och snabba danskar på kanterna i Ankersen och Rieks. Detta kombinerat med den sedvanliga IFK-fysiken gör att det känns som Blåvitt kommer plocka poäng, även när de inte spelar på topp. Sist lagen lirade slutade det 2-2 nere i Malmö och så här tidigt på säsongen är det bara köra för tre poäng som gäller. Tror varken IFK eller MFF kommer fega i offensiven utan det blir nog den fotbollsfest alla tror. MFF började säsongen med att piska till ett naivt Gif Sundvall med 4-1 på bortaplan. Kändes som att AIK skulle få det ruggigt tufft mot de svenska mästarna, men tvärtom, så var det tillslut AIK som var närmast tre poäng (0-0). Hör inte till vanligheterna att MFF nollas framåt och Mackan Rosenberg och Berget lär vara taggade på mål i kväll. Himmelsblått får dessutom tillbaka duktige Adu på mitten. Båda lagen kan, i mitt tycke, ställa upp med väldigt starka allsvenska lag enligt nedan.

Preliminära startelvor (SvenskaFans)

IFK: Alvbåge
Salomonsson, Bjärsmyr, Rogne, Aleesami
Ankersen, Svensson, Eriksson, Rieks
Vibe, Engvall

MFF: Olsen
Tinnerholm, Johansson, Helander, Yotàºn
Eikrem, Adu, Lewicki, Sana
Rosenberg, Berget

SPELTIPS
AIK mötte MFF lågt och stängde ner ytorna på ett framgångsrikt sätt. Med många nya spelare är det givetvis en taktik som kan fungera innan MFF blivit varma i kläderna. Nu är det andra bullar. Blåvitt kommer inte låta sig domineras på Gamla Ullevi och det öppnar för en fotbollsfest i vårvärmen. Spelar båda lagen gör mål till 1,80 hos Ladbrokes (3/5 units).

Vad tror ni om matchen?

@lellesandahl på twitter
Spela på IFK Göteborg - Malmö FF hos Ladbrokes
LelleSandahl - 12 April 2015 - 10:00
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: