Speltips: Man United-Man City

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-04-12 17:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 1.85
Tips: Ö2.5
Derby och inget av lagen är i position att nöja sig med ett kryss. Låt mig lägga ut texten om varför: Manchester United spelar på hemmaplan, de har alla förutsättningar på sin sida för att inte nöja sig med någonting mindre än tre poäng. Formen, revanschlustan, hemmaplanen, visa vart skåpet ska stå, visa att man är tillbaka.

Manchester City kan göra något historiskt. Inte något löjligt Premier League-historiskt eller 2000-talshistoriskt utan FOTBOLLShistoriskt. Man kan vinna fem raka derbyn om man vinner idag och med en fantastiskt uddlös och menlös period bakom sig kan jag inte tänka mig någon bättre motivation än just det för att hitta gnista och komma tillbaka. Om man inte lyckas motivera sig till dagens match kommer man aldrig lyckas motivera sig. Och det är just bristen på motivation som varit Citys problem sedan januari eller så.

Sen har vi givetvis den utomstående derby-aspekten som gör gällande att om vi tittar rent objektivt på tabellen så ser vi att inget av lagen kommer få särskilt mycket ut av en poäng. Topp-fyra är redan avgjort, båda lagen vet att varken Southampton eller Spurs eller Liverpool är tillräckligt stabila för att knapra in det försprång man skapat sig. Jag säger inte att City eller Man United kommer gå fläckfritt i sex omgångar men jag vet att de inte kommer slippa upp i sån motto att man tappar fem, se poäng till konkurrenter utan varken form eller truppkvalitet som skrämmer i jämförelse. Alltså är det enda som gäller för båda dessa lag full fart framåt och en vägran av att nöja sig med mindre än tre poäng oavsett tid och läge i matchen.

Vad landar vi då i det här? Jag tror på en öppen match och två lag som förväntas försöka vinna matchen snarare än att undvika att förlora den.

Förutom senaste David Moyes-kantade 1-0 hittar vi fyra raka derbyn som slutat med över 2.5 mål. Det kommer med största sannolikhet bli målrikt idag också.

Surfar vi in på skadekollen.com hittar vi också en hel del argument truppmässigt och på frånvarolistan som talar för att det kommer vara ihåligt bakåt åt båda håll snarare än brister i målskyttet.

Över 2.5 spelas utan att blinka till fina 1.85 hos Unibet.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid
  Man United-Man City
Spela på Speltips Man United-Man City
RalleArvid - 12 April 2015 - 10:11
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Pouille - Ofner
Tennis - ATP Wien - Ofn hcp +4,5 games
1.79
16:00  R Vityazi - D st Petersburg
Ishockey - MHL - 2 hcp -1,5
2.00
16:00  R Vityazi - D st Petersburg
Ishockey - MHL - 2 hcp -1,5
2.00
17:00  Federer - Tiafoe
Tennis - ATP Basel - Tia hcp +5,5 games
1.77
18:00  Sousa - Del Potro
Tennis - ATP Basel - Sousa
4.90
19:00  Djurgården - Örebro
Ishockey - SHL - 1
2.07
20:00  Winterthur - Biasca
Ishockey - Swiss League - 1
2.00
20:45  Inter - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +1,5
1.70
18:00  Khachanov - Tsonga
Tennis - ATP Wien - Khachanov
4.00
21:05  Tottenham - West Ham
Fotboll - Carabao Cup - 2 asian hcp 0
5.25

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming