Första rundan i ATP Monte Carlo står på schemat & det finns massvis med intressanta matcher att se fram emot. Jag fastnar framförallt för mötet mellan Viktor Trociki mot Martin Klizan.

Martin Klizan skall ut på banan & möta Gimeno-Traver om bara någon timme i finalen av ATP-Casablanca (Söndag, 15:00). Klizan hade enorma problem med Dustin Brown i sin första match innan han tämligen enkelt besegrade Almagro Samt Dzumhur. På måndag, så spelar alltså Klizan sin första runda i ATP-Monte Carlo. Med andra ord så blir det en tuff uppladdning för Klizan, som knappt hinner känna på gruset i ATP-Monte Carlo innan han ställs emot en tuff motståndare. Klizan kommer efter sin final ta ett flyg under morgondagen till Monte-Carlo & har alltså en dag att förbereda sig inför mötet med Troicki.

Trociki har spelat bra i år. 20-7 i matchfacit säger det mesta om serbens år än så länge. Han vann en titel i Sydney (ATP 250) där han bland annat besegrade Muller, Bolelli samt morgondagens motståndare Martin Klizan (6-2 6-3). Som bekant, så föredrar Troicki att spela på HC samt gräs, men han har spelat stabilt på grus genom åren. Hans mest lyckade Grand-Slam turnering är Roland Garros (10-6) samt att han har ett matchfacit på 5-5 i både Rome samt Monte Carlo.

Troicki leder H2H med 3-1 där han gått vinnandes ur striden i de två senaste matcherna. Jag nyper Trocki som matchvinnare till @1,83 på bet365 med 5/10 units.



EDITERAD 2015-04-12 20.41:51

This is the stats tab
This is the post tip