Speltips IFK Norrköping - IF Elfsborg

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-04-13 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1.97
Speltips: U2,5
Spela på Speltips IFK Norrköping - IF Elfsborg
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på U2,5
Kör underspelet i IFK Norrköping-Elfsborg. 1.97 fungerar fint för mig.

Någon vecka innan premiären kändes Norrköpings offensiv riktigt vass med Bärkroth som poänggörande kantspelare och Kamara som vass avslutare. Nu är Kamara på nya äventyr och Bärken skadad. Då känns Norrköpings offensiv betydligt mindre spännande. Tänkbart lag:

David Nilsson - Wahlqvist, A Johansson, Dagerstål, Telo- Tess, Fransson, Sjölund, Trasten- Kujovic,Totte

Efter ett par småtokiga säsonger verkar Janne Andersson till slut ha fått ordning på försvarsspelet. Ständigt underskattade Andreas Johansson gör det riktigt bra som mittback och är verkligen den där ledaren som styr försvaret. Har släppt till få chanser i sina matcher hittills. Andersson vet såklart också att laget kan få det riktigt tufft om man är naiva och bjuder Elfsborg på för mycket ytor. Tror därför att vi kan få en rätt tillknäppt historia då jag tycker Elfsborg saknar en del spets.

Visst, boråsarna har mycket boll och snickrar otroligt fint på mittplan. Men man får inte ut jättemycket trots allt, det har inte skapats supermycket lägen precis. Per Frick är brunk-nyttig där fram, men för mig har han en del att bevisa som avslutare. Truppen:


Elfsborgs trupp:

Kevin Stuhr Ellegaard, Abbas Hassan
Daniel Mobaeck, Andreas Klarström, Jon Jönsson, Sebastian Holmén, Anders Svensson, Adam Lundqvist
Simon Hedlund, Simon Lundevall, Arber Zeneli, Anton Andreasson, Henning Hauger, Marcus Rohdén, Viktor Claesson, Viktor Prodell, Lasse Nilsson, Per Frick

Samtidigt är Elfsborgs försvar oerhört starkt. Släppt till ytterst få målchanser och Anders Svensson gör det bra som mittback tillsammans med Holmén. Ellegaard gjorde en tavla senast men är normalt sett ruggigt stabil som sista utpost.

Det här mötet har gått över 2,5 i fyra raka matcher. Nu tror jag dock på ett trendbrott. Norrköpings offensiv betydligt mer uddlöst utan Bärkroth och Kamara och Elfsborg känns inte som ett lag som kommer ösa in mål, man har många som kommer ligga på 6-8 mål i år, men ingen riktig spets känns det som. Offensiven ofta betydligt bättre hemma än borta.

1-1, 0-1 , 0-2?

@nokkan21
Spela på IFK Norrköping - IF Elfsborg hos Unibet
Polsater - 12 April 2015 - 23:32
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: